Aktywne Wpisy
Czy rezygnacja ze studiów na przedostatnim semestrze to dobra decyzja?
Od października powinienem zacząć ostatni semestr na informatyce. Mam niezaliczony przedmiot a na dodatek nie zacząłem nawet pisać pracy dyplomowej (nie mam nawet tematu wybranego). Zacząłem się zastanawiać czy ma to sens. Pracuję w zawodzie, ale z pracą ciężko. W obecnej firmie chcą mnie zwolnić a nowej na horyzoncie nie widać.
Może lepiej to rzucić wszystko i pójść na kasę czy gdziekolwiek
Od października powinienem zacząć ostatni semestr na informatyce. Mam niezaliczony przedmiot a na dodatek nie zacząłem nawet pisać pracy dyplomowej (nie mam nawet tematu wybranego). Zacząłem się zastanawiać czy ma to sens. Pracuję w zawodzie, ale z pracą ciężko. W obecnej firmie chcą mnie zwolnić a nowej na horyzoncie nie widać.
Może lepiej to rzucić wszystko i pójść na kasę czy gdziekolwiek
kobiaszu +153
Chyba faktycznie trzeba prawnie wymuszać fabryczne ograniczenie prędkości bo inaczej się bydło nie nauczy i będzie jeździć z sądowym zakazem. Jaki sens homologowac pojazdy które jadą więcej niż te 180km/h jeżeli nie ma u nas w kraju drogi która pozwala legalnie tak szybko jechać? Niech se przyspieszają do setki w 3 sekundy ale kaganiec na 180km/h i koniec. Do tego surowe kary za ściąganie ograniczeń i problem się zmniejszy. W dzisiejszych czasach
S--s jest najskuteczniejszą kartą przetargową kobiet. Co innego mogą wam w głównej mierze zaoferować? Zazwyczaj niewiele. Cały czas eksponują swoje wdzięki, robiąc z siebie obiekty seksualnego pożądania mężczyzn. Idą po najmniejszej linii oporu. A żeby tego było mało, wmawiają wam, że myślicie tylko o seksie i je uprzedmiotawiacie. Prostym równaniem wychodzi, że łatwiej iść na divę i zapłacić jej za profesjonalną obsługę, niż męczyć się z księżniczką która kosztuje was masę zaangażowania. #tinder #badoo #rozowepaski #logikarozowychpaskow #niebieskiepaski #logikaniebieskichpaskow #divy #zwiazki #s--s #przegryw #p0lka #p0lki
Nie mówię o wszystkich kobietach. Chciałbym tylko zauważyć, że niektórym się w główkach p----------o od wymysłów takich jak #tinder czy #badoo A poza tym sądzę, że Unia Europejska powinna zostać zniszczona. Dziękuję za uwagę.
Takie kobiety mówią, że chciałyby też być kochane za intelekt, za coś innego niż wygląd, ale prezentują na portalach randkowych w 99% tylko swój wygląd. Nie mają opisów siebie (a co najwyżej wymagania wobec innych, lub tego czego nie lubią), nie mają zainteresowań, pasji, punktu zaczepnego. Nie ma gdzie sprawdzić tego intelektu i nie ma czym można byłoby się zainteresować u takich kobiet. One są na tyle roszczeniowe, że żądają by mężczyzna o nie się starał, tylko dlatego że “są”, albo rozpracowywał, odkrywał je, zabawiał, albo domyślił się, że są wartościowe, pośród tysięcy innych kobiet, które też mają konta i też się czymś mogą wyróżnić ponad. Kobiety rzadko myślą czy nie powinny coś więcej od siebie dać, rozkręcić rozmowę, zachęcić do spotkań, zmniejszyć wymagania, albo zacząć podchodzić do mężczyzn jak do ludzi, a nie jak w sklepie z produktami. Po prostu – jesteś kobietą, to ci się należy, to jesteś wyjątkowa i “facet ma się starać”.
Link do całego artykułu: https://wolnemedia.net/wymagania-kobiet-wzgledem-mezczyzn-na-portalach-randkowych/
Komentarz usunięty przez moderatora
@Kapsel3k heh sprawa jest prosta. Nie dajesz jej tak myśleć i sam decydujesz jak chcesz a nie dajesz jej rządzić boze doprowadź ja do pionu i tyle i nie szczeka czasem mów ze jest brzydka w subtelny sposob zeby nie uzywala swojej broni a jak gadaja ze uprzedmiotowujesz ja to mowisz prawda. Jak ze tylko o seksie myslimy to mowimy nie i sami jej wmawiamy ze
Jeśli takie coś ma w głowie, robił to zanim Mnie poznał to co go zatrzyma przed wizytą jak będzie ze mną ?
a jak mu odmowie ' tego czy owgo' bo mnie nie kręci propozycja to chyba oczywiste, że uda się tam gdzie nie odmówi mu uslugodawczyni. Dlaczego? Bo właśnie przekroczył ta granice
"a jak mu odmowie ' tego czy owgo' bo mnie nie kręci propozycja to chyba oczywiste, że uda się tam gdzie nie odmówi mu uslugodawczyni"
No wiesz myślisz że jeśli masz swoją cipę i zamierzasz go szatażować bo ty mu nie dasz to nie dziw się że poleci do innej, nie będzie czekał aż łaskawa pani go wpuści.
Frustracja przez ciebie przemawia skoro widzisz w mojej wypowiedzi szantaż. Napisałam Ci dlaczego taki facet budzi wstręt we mnie.
Wg ciebie na każdą propozycje mam być otwarta i dostępna? Co sobie wymyślisz należy spełnić bo nie mogę mieć swoich preferencji seksualnych i nie akceptować twoich pomysłów
A skoro uważasz to za grzech to może sama pomyśl ilu miałaś w sobie bolców, jak znam życie pewnie będzie argument "za darmo to co innego" albo "z przyjemności". No więc faceci też to robią dla
a jak mu odmowie ' tego czy owgo' bo mnie nie kręci propozycja to chyba oczywiste, że uda się tam gdzie nie odmówi mu uslugodawczyni."
Myślę, że mieszasz dwa wątki. Zdrada w związku a chodzenie na divy gdy jest się samemu nie ma bezpośredniego powiązania. Jeśli ktoś
Komentarz usunięty przez autora