Aktywne Wpisy

runnerrunner +3
Dotychczas używałem Yanosika wiadomo, z wzg na ostrzeżenia o suszarkach i fotoradarach. Mam jednak wrażenie, że mapy google są dokładniejsze i jakoś ogólnie lepiej ogarniają sytuację na drogach.
Niby mapy google też mają ostrzeżenia, ale nie wiem czy też przed suszarkami, fotoradarami itd?
Co lepsze?
#yanosik #mapygoogle #kierowcy #samochody
Niby mapy google też mają ostrzeżenia, ale nie wiem czy też przed suszarkami, fotoradarami itd?
Co lepsze?
#yanosik #mapygoogle #kierowcy #samochody
źródło: temp_file3046532179996608092
Pobierz
lifapek +220
Kumpel ma 3 dzieci z poprzedniego małżeństwa. Jest w związku od dobrych kilku lat z laską która z poprzedniego małżeństwa ma 1 dziecko. Ona jest urzędniczka publiczną. On ma firmę i dodatkowa robotę która jest również jego pasją. Mieszkają w jego domu jednorodzinnym tuż pod miastem. Chłop zarabia kilka razy więcej niż ona.
Teraz się dowiedziałem, że jak zobaczyli tablice alimentacyjne to policzyli, że jakby weszły w życie to by mu zostało z
Teraz się dowiedziałem, że jak zobaczyli tablice alimentacyjne to policzyli, że jakby weszły w życie to by mu zostało z

źródło: comment_BWgDgkMPa21WAzcpbu0tEPGxoEvv28th.jpg
PobierzKomentarz usunięty przez autora
źródło: comment_8Cd1Vt0z3BrSR1jWO1GtubvBxTgzvjgy.jpg
PobierzPiątek... piąteczek....
źródło: comment_onjfOp80l3CXuCwM4ZsEUwyS6PLTD8IL.jpg
Pobierzźródło: comment_y0f3oKhuGbcoTFjbJzLOFkTN2MjKN0Mw.jpg
Pobierzźródło: comment_DcSNwouxfsRHWOrbXpXHZ5BWEmYoScNX.jpg
PobierzKupiłem, bo mnie stać, ale jak ktoś liczy się z pieniędzmi, to będzie zawiedziony.
Aaaaa, przepraszam, jeszcze ci puls zmierzy.
Rocket science!
źródło: comment_Mk7kRWhWLExaaiDK61hpZHa2VDcAhspt.jpg
Pobierzźródło: comment_sSBHCGebZTlG0HNN1uWFZwqtO9eJrx76.jpg
PobierzKomentarz usunięty przez autora
Pzdr
źródło: comment_daC6DpLM3EygWnvDfGXQ8nB11p94F3yf.jpg
Pobierzźródło: comment_lU2dn6Y5uEskHN3FA5xaHjm8NCiruIwA.jpg
Pobierz