Aktywne Wpisy
Sercekapusty +3
#zwiazki #rozowepaski #tinder
Mirki, jak to realnie teraz wygląda w kontekście szukania panny do związku. Mam na myśli duże miasto wojewódzkie. Na prawdę a taka lipa na rynku? Jestem po 30stce, raczej normalny, wzrost i wyglad przeciętny minus. Zastanawiam się czy warto wyprowadzić się z wioski do miasta bo samotność już mnie zaczęła dobijać. Na wsi kompletna lipa z szukaniem panny, nawet na tinderze żadnych nie
Mirki, jak to realnie teraz wygląda w kontekście szukania panny do związku. Mam na myśli duże miasto wojewódzkie. Na prawdę a taka lipa na rynku? Jestem po 30stce, raczej normalny, wzrost i wyglad przeciętny minus. Zastanawiam się czy warto wyprowadzić się z wioski do miasta bo samotność już mnie zaczęła dobijać. Na wsi kompletna lipa z szukaniem panny, nawet na tinderze żadnych nie
Zamroczony +1484
- Marin Gestalt
- Marin Nicasio
- Kona Rove
- Kellys Soot 30
- Fuji Jari 2,5
Myślałem też o Rometach ASPRE i BOREAS, ale niestety nie ma szans ich nigdzie dostać :(
Z góry dzięki za porady :)
#rower #szosa
To nie gravel.
Ameliniowy
@dymel: Marin Four Corners - wygodny + 3-rzędowa korba i podjeżdżasz wszystko.
@dymel: Pod wyprawy?
Four Corners jest brzydki, jest ciężki, ale pod sakwy niewielu ma konkurentów, co jest zasługą tej okropnej wizualnie, mega wysokiej główki ramy i Sora 3x9 na wyprawach jest lepsza od Deore czy SLX 2x.
@KoIiber: może wyprawy to za mocne słowo ;) Miałem na myśli wycieczki parodniowe po 200+km dziennie, 1-1.5k łącznie, nie z sakwami a raczej delikatny bikepacking (duża podsiodłówka + może coś na kierownicy i w trójkącie). Nogę mam wystarczająco wyrobioną aby 1x11 obsłużyć ;)
@dymel: A jaki masz zakres 'efektywnej kadencji'? Sam jeżdżę na 1x11 i co z tego, że podjadę prawie wszystko, jak się zdarzają warunki pod dziurę w kasecie i się kręci za szybko lub za wolno, co zwyczajnie męczy.
Giant Anyroad by się może nadał, bo ma korby przełajowe i jest mega wygodny (nie wnikając w kwestię siodełka), ale tak jak na początku
Myślałem nad Authorem Ronin SL, ale tego znowu nigdzie nie ma dostępnego (w promieniu ~150km ode mnie).
@trace_error: dlaczego? 105tka nowa ma dobre napięcie przerzutki tył? Nie raz się w dziurę wbiję pewnie :(
Ronin miał kłopoty z rdzą, nie wiadomo czy już wyeliminowane, a o SL znikome informację czy recenzje no i tam chyba bez sztywnej osi na tyle
Od dwóch tygodni męczę się z wyborem :(
Od 5000 do 7499
~5199 Merida Silex 300
5399 Specialized Sequoia
5499 Marin Nicasio 2
5899 Marin