Aktywne Wpisy

nameisnull +233
Znalazłem ogłoszenie, bo szukam BMW z serii 1 dla mojej Pani i coś takiego mnie zainteresowało.
https://www.otomoto.pl/osobowe/oferta/bmw-seria-1-ID6HDi8e.html
Zapłaciłem za raport to podzielę tym co zobaczyłem.
#motoryzacja #januszebiznesu
https://www.otomoto.pl/osobowe/oferta/bmw-seria-1-ID6HDi8e.html
Zapłaciłem za raport to podzielę tym co zobaczyłem.
#motoryzacja #januszebiznesu
źródło: Zrzut ekranu z 2025-10-19 09-16-51
Pobierz
Lowca90 +24
Gdy ktoś się mnie pyta jaka podłoga jest najładniejsza to odpowiadam, że deska. Im większa tym lepszą. I o ile deski o szerokości 18 czy 20 cm długie do 2.50 metra są dość często spotykane o tyle taki materiał to rarytas tylko dla najbogatszych. Deska produkowana przez Polską firmę, robiona na indywidualne zamówienie gdzie dobieramy sobie kolor, wielkość i klasę drewna. Od jutra rozpoczynam montaż deski szerokiej na 28 cm i długiej
źródło: temp_file1321279186332275641
Pobierz

Nie rób z siebie debila, dobrze wiesz że przegrustwo musi się ogryzać na normikach za to że są z-----i :)
Przestań wciskać tym chłopaczkom kit o uczuciach i swoim przegrywie 174 z zakolami. Ja się nie będę zagłębiać, bo to nie moja sprawa, ale pewnie było tak jak napisał. Najpierw szaleństwo z chady, a potem znalazł się przegryw z którym się ustabilizowałaś. Zjada resztki ze stołu. Biedny chłopak.
źródło: comment_YsiHXQrSnL4rt2epeIcO7W02P0f2Ta6j.jpg
Pobierz1. Wiem o co Ci chodziło.
2. Wiem, że to był bajt
4. Ja Ci nigdzie nie rozkazuję, tylko stanowczo proszę.
6. Przestań żenić kity, że jest inaczej ( ͡° ͜ʖ ͡°) Bo mi się już znudziła ta płyta ''Jestem inna'' Ty jesteś inna, i ona też była inna i wy wszystkie jesteście inne. Tylko dziwnym trafem, zawsze wychodzi, że mamy rację
5. Nie przeszkadza. A, nawet mi go nie szkoda ( ͡° ͜ʖ ͡°) Oczywiście z każdym była miłość i uczucie, bo przecież to jest najważniejsze. Prawda?
No tak, jestem jak wszystkie bo wmowiles sobie że szalałam z Chadami, jak mówię że nie, to masz error bo żeby stwierdzić że jestem jak inne to ten punkt też musi się zgadzać, więc głosisz wszem o wobec że skakałam po Chadach i nagle wszystko się zgadza
C--j że to twój wymysł z tymi Chadami, ważne że wynik jest taki jaki