Wpis z mikrobloga

• 1012
Panie Kurski, gratuluję. Gratuluję wytrwałości, pomysłowości, zawzięcia i zdolności manipulacyjnych. Dawno nie oglądałem "wiadomości". Włączyłem TVP 1 bo czekam na mecz. Przez 30 min dowiedziałem się jak dobrze rozwijają się budowy dróg, jak to Polska jest liderem w wykorzystywaniu środków unijnych na infrastrukturę, jak to Cimoszewicz, potomek komuchów i żołnierzy armii czerwonej potrącił starszą panią, jak to jakaś kobieta sprofanowała obraz Matki Boskiej Częstochowskiej i ugodziła w uczucia religijne katolików, jak to służby panstwowe wspomogły maturzystów podczas alarmów b-------h, choć nauczyciele chcieli zbojkotować i nie dopuścić do egzaminów, coś o tęczy gejów powiedzieli, no i najważniejsze, jak to u nas jest super i dzięki 500+ Polacy nie muszą jeździć do Niemiec na szparagi... Nosz k---a... Idę na spacer z psem, bo potrzebuję rozejść to zażenowanie..

#tvpis #paskigrozy #bekazpisu #c---------------a #polityka
Heniak - Panie Kurski, gratuluję. Gratuluję wytrwałości, pomysłowości, zawzięcia i zd...

źródło: comment_PNEEwJVgkzNr0DhYthueYHaaVKCAua5f.jpg

Pobierz
  • 35
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Heniak: Kiedyś jeśli to państwo całkiem nie zostanie r-----------e ktoś będzie robił kompilacje tych wspaniałych wiadomości i będziemy ze śmiechem oglądali jak Kronikę Filmową z PRL-u. Oby..
  • Odpowiedz
Przez 30 min dowiedziałem się jak dobrze rozwijają się budowy dróg, jak to Polska jest liderem w wykorzystywaniu środków unijnych na infrastrukturę,

@Heniak:
I wszyscy się dziwią, że nauczyciele strajkują, skoro w TVP pieniądze z budżetu wylewają się tonami i wręcz nie ma co z tym robić ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@Heniak:

jak to Cimoszewicz, potomek komuchów i żołnierzy armii czerwonej potrącił starszą panią, jak to jakaś kobieta sprofanowała obraz Matki Boskiej Częstochowskiej i ugodziła w uczucia religijne katolików, jak to służby panstwowe wspomogły maturzystów podczas alarmów b-------h, choć nauczyciele chcieli zbojkotować i nie dopuścić do egzaminów, coś o tęczy gejów.

Poza propagandą o 500+, to to wszystko co wymieniłeś, jesli nie obudowane propagandą, a suche informacje, to sama prawda. To
  • Odpowiedz
Niemiec wraca z roboty audica 2018 rocznik po 4 pasmowym autobahnie, wchodzi do domu zonka już wolowine wyciaga z piekarnika i mówi do niego coś ty taki niemrawy, a on aah szkoda gadać, ci pieprzeni Polacy mają za dobrze

@p4sik: Dobrze, że to tylko niemiec bo jakby to był austriak to na narzekaniu mogłoby się nie skończyć.
  • Odpowiedz
@Matan_Jagiz: ale czaisz, że tvn to nie publiczna stacja, na którą jest od ludzi ściągany haracz w postaci abonamentu radiowo telewizyjnego? Nikt nie bierze na poważnie argumentów w stylu: a bo tvn, a bo za po a bo tego. No k---a!
  • Odpowiedz
Przez 30 min dowiedziałem się jak dobrze rozwijają się budowy dróg, jak to Polska jest liderem w wykorzystywaniu środków unijnych na infrastrukturę

@Heniak: a nie budują? A nie wykorzystuje dobrze środków?
  • Odpowiedz
@xbonio zdajesz sobie sprawę że TVN powstał w wyniku obrad okrągłego stołu i matki największych afer w Polsce czyli państwowego wykupu polskiego długu, gdzie na ten cel przeznaczono prawie miliard dolarów a wykupiono tylko 60 milionów zadłużenia? O dziwo w zapisie i nagraniach Okrągłego stołu uchwalono założenie gazety wyborczej i finansowania podwalin TVN? Dodatkowo ulg jakie miało TVN to nawet Caritas nie miał w latach 90'. Proszę. Posłuchaj czasami siebie. Jedno
  • Odpowiedz