Aktywne Wpisy
pieknylowca +125
Ja pozbyłem się tych problemów - po prostu tam nie jeżdżę XD. Ludzi to ogólnie posralo z tymi Włochami - tego nie rób, tamtego nie wolno XD. Niektórzy to starają się być bardziej włoscy niż sami włosi #wlochy #wakacje #podroze #podrozujzwykopem
źródło: 1000004115
Pobierz
woskrosenie +154

Wysokość: 30 cm
Materiał: Polystone
Detale: Ręcznie malowane
Figurka dostępna w przedsprzedaży — cena to 939,80 zł + 21,50 zł jako koszt wysyłki.
Ze względu na złożony charakter projektu oraz ręczne malowanie, figurki mogą nieznacznie różnić się od siebie wyglądem.
Planowana data dostawy: początek 4. kwartału 2019
Poniżej oficjalny opis:
#wiedzmin #wiedzmin3 #cdprstore #cdprojektred
źródło: comment_GvyRWW35wd3CfkpSxmqxUVlJRSL2sDLV.jpg
PobierzZa miesiąc Geralt-kowboj walczący z sępogryfem? A potem Geralt-astronauta walczący z Jeźdźcami Czerwonego Marsa?
No i jak mi pierdutnęło z głośników to aż podskoczyłam, więc uważajcie... (・へ・)
źródło: comment_NYM6u1BgToPOA1AwiWX9xYuBKh1gzTX9.jpg
Pobierz@Scooterek: inb4 - "nie podoba się to nie kupuj"
( ͡º
Nie muszą być tak fciul wypasione jak ta tutaj, ale kupujący ma możliwość wyboru ulubionej postaci i nie jest obarczany tak wysoką kwotą. Kto będzie chciał to "złapie je wszystkie", a kto nie, to kupi ulubieńca, albo jedną, główną postać i tyle. Figurki zawsze były obecne w popkulturze, są nadal i będą, więc tego się nie czepiam absolutnie,
Przecież to były całkiem, całkiem figurki.
Ładne, szczegółowe, a jak ktoś chciał i trafił okazję to i za stówę można było taką capnąć.
Zamiast się znowu silić na super-hiper-mega-ultra limitowaną, kolejną wersję jednej i tej samej siwej gęby i to za miliony monet, to niech dadzą zielone światło Dark Horse i niech tamci dorobią serię kolejnych bohaterów z Wiedźmina...
( ͡°