@cytrynowyzabujca: nie, raczej jestem spokojny. Solidna zaliczka, Liverpool niestety z kontuzjami plus doswiadczenie zawodnikow z poprzedniego sezonu i meczu z Romą. Myślę, że Barca wygra ten mecz, a najmarniej zremisuje.
@cytrynowyzabujca: tak, nie lubię jak ktoś mówi, że wszystko jest przesądzone. Dopiero połowa rywalizacji za nami, a czasem Barca z gorszymi drużynami 3 gole wyłapywała.
@Ados20: Ten dwumecz bardzo przypomina mi ten z Bayernem sprzed 4 lat. Tam też w pierwszym meczu 3-0 dla Barcy i koncert gry Messiego. W rewanżu spokojna gra z wymianą ciosów, ale Barca miała tak dużą przewagę, że nie mogli jej roztrwonić. Jeszcze dodać do tego brak Firmino i Salaha, to już w ogóle 0,01 procent szans dla Liverpoolu na awans.
Hej, @Moderacja, @wykop i @m__b. Mam pomysła - możecie ograniczyć, przez pierwsze dwa tygodnie, możliwość wpisów zielonek w tagach #wojna #ukraina #rosja? Może to dotknie jakiś promil normalnych nowych użytkowników, ale większość to jakieś trolle i dzieci specjalnej troski...
Wpis z mikrobloga
Skopiuj link
Skopiuj link