Wpis z mikrobloga

Mam pytanie do #niebieskiepaski. Załóżmy, że macie do wyboru dwie rozowe, jedna jest fhui brzydka,ale ogarnieta i stabilna emocjonalnie, a druga ładna, ale ma siano we łbie i p----------a. Którą wybieracie? #rozowepaski #logikaniebieskichpaskow #zwiazki #pytanie #ankieta

Którą różową wybieracie

• brzydka, madra i ogarnieta zyciowo 47.9% (1972)
  • ładna, pierdolnieta i głupia 52.1% (2146)

Oddanych głosów: 4118

• 161
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@JimNH777: wedlug mnie wymienione przez Ciebie sa po prostu przecietne, a nie brzydkie. Brzydka mam na mysli o niereguralnych rysach twarzy i nie proporcjonalnych, ze bez operacji nic nie zdziała
@tomtom666: sa tez takie nie grube a paskudne, ale rzeczywiscie to wyjątek, ale jednak sa
  • Odpowiedz
@DinaKaliente: i chcesz mi powiedzieć, że z nawet naprawdę brzydkiej makijaż nie jest w stanie poprawić nieco nieregularne rysy twarzy a siłownia + szpile i rajtki nie zrobią z jej nóg i tyłka czegoś za czym faceci będą się oglądać?

Ja nie przeczę, że są brzydkie dziewczyny, ale poza prawdziwymi deformacjami nie wierzę, że młoda dziewczyna nie jest w stanie zrobić z siebie co najmniej piątki, przeciętnej. Dla mnie to
  • Odpowiedz
fhui brzydka,ale ogarnieta i stabilna emocjonalnie

@DinaKaliente jak kobieta jest brzydka, z dużym prawdopodobieństwem nie jest stabilna emocjonalnie. Nawet jeśli na początku wydaje się inaczej. Kompleksy wyjdą na wierzch wcześniej czy później.
  • Odpowiedz
@DinaKaliente: ogólnie dlatego szukamy normików do życia, niby ładna ale nikt do niej nie podejdzie jak ma chopaka, i w maire ogarnieta sierotka żeby sobie dać z nią radę i żeby dzieci nie były brzydkie
  • Odpowiedz