Wpis z mikrobloga

@Nirin: skończony w najlepszym możliwym momencie. Na początku sie dłużył, ale od 3 sezonu to jest taka petarda ze szczękę z podłogi sie podnosi.
  • Odpowiedz
@DulGukat: Słabe to jest BB na początku ( ͡° ͜ʖ ͡°) - nie no ja dopiero za 3 razem przebrnąłem przez pierwszy sezon. Ale potem już z góry, podobnie jak "Wire".

A ostatnio wciągałem angielskie "Line of duty" - też polecam (podobnie jak "Bodyguard", inny serial Jeda Mercurio. Półgodzinny stand-off z zamachowcem-samobójcą to niezła rzecz).
  • Odpowiedz
@Nirin: @pawelkomar: jaki serial was wciagnal podobnie jak BB? ja po BB jeszcze tak dobrego nie znalazlem ()

@quarox: Z tych chyba jeszcze nie wymienionych polecam Ray Donovan. Niedawno 5 sezonów jednym ciągiem na HBO GO obejrzałem. Był jeszcze 6 sezon w HBO GO, ale usunęli i muszę szukać po torrentach.
  • Odpowiedz
Jednym z moich ulubionych seriali oprócz BB jest "Black Sails", ale również świetne i warte polecenia są: "Peaky Blinders", "Band of Brothers". "The Wire", "Boardwalk Empire", "Deadwood", "Generation Kill", "True Detective", "Rome", "Narcos", "Tabu", "The Night of"
  • Odpowiedz
@Nirin: obyczajowy tasiemiec i 2 minuty akcji w odcinku, przerywanej jak stosunek przerywany also nie rozumiem tego hajpu, mozna by wyciac z dwoch sezonow jeden godzinny film bez zadnej straty jakosciowej
  • Odpowiedz