Wpis z mikrobloga

• 0
macie jakieś swoje ulubione lub polecane paczki modów do skyrim se? Zależy mi głównie na poprawie gry, grafiki i ewentualne przydatne mody w stylu skyul, objectives on map itp. Pytam o paczkę bo chce iść na łatwiznę i nie bawić się zbyt długo z tym jak to mam w zwyczaju.
#gry #skyrim
  • 6
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@CJzSanAndreas: Tylko, że magia tej gry polega na modach tym bardziej, że wciąż są do niej wydawane nieoficjalne dodatki. :)
@hawk74: Obczaj skyrimnexusmods - w najwyżej ocenianych znajdziesz najlepsze paczki na bronie, zbroje, questy itd.
  • Odpowiedz
@ChceZYC_A_nie_Wegetowac przechodziłem kilka razy bez modów. Bo jak coś jest dobre to po co to poprawiać? A kolejna sprawa jest taka, że mody burzą immersję, a do tego negatywnie wpływają na poprawne działanie gry. Przykładowo kiedyś jak implementowałem mody do Pro Evolution Soccer to wielokrotnie musiałem od nowa instalować całą grę.
  • Odpowiedz
@CJzSanAndreas: Oczywiscie Pro Evo.. nie jest pod mody, w skyrimie to sprawa wyglada inaczej, jest wiele modow ktore poprawiaja immersje, rozgrywke i nie psuje gre, zreszta tam fabula jest raczej drugo albo trzeciarzedna wiec skyrim jest wrecz stworzony pod mody ktore daja wiecej radochy niz sama podstawka.
  • Odpowiedz