Wpis z mikrobloga

• 3382
też macie tak, że nagle łapie was mega chęć na zagranie w jakąś grę po czym instalujecie ją, gracie godzinę i już się nudzi? XD
#gry
  • 171
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Given Właśnie ściągam ale poprzednią część, tylko żeby zobaczyć jak będzie chodzić na nowym pc. Pojeżdzę z kilka godzin i pewnie odinstaluję jak prawie wszystko.

Ogólnie zauważyłem też, że wolę obejrzeć coś na youtube niż samemu grać. Jakieś to wszystko za bardzo męczące jest.

Dlatego na razie podoba mi się Battlefront 2. Wchodzisz do gry, wyłączasz całkowicie czat i grasz na luzie bez zbytniego starania się tylko aby się odstresować.

Rzygam
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 3
@carryON_: gry (nie licząc tych zaraz po premierze) kosztuja teraz takie grosze, ze warto sobie poskakać między gatunkami. Ja często odpalam po kolei różne gry, aż w końcu trafiłam na coś, co mnie wciągnie. Warto mieć dużą biblioteke
  • Odpowiedz
@carryON_: ja jestem jeszcze level niżej, pamiętałem jak zamówiłem preorder gry elex, nie mogłem myśleć o niczym innym gdy przesyłka była w drodze. Koniec końców pograłem godzine i stwierdziłem, że mi się już nie chce xd
  • Odpowiedz
@michal42: Ojej, przegrywa boli że można inaczej spędzać czas niż granie w gierki na komputerze xD Zaskoczę cię ale jest mnóstwo innych sposobów spędzania czasu niż granie w gry dla dzieci
  • Odpowiedz
@carryON_: ja tak z 14 razy przechodziłem Gothica. Ale ostatnio się udało.
A teraz zacząłem Noc Kruka. Jestem juz nowicjuszem i jeszcze się nie znudziło, co dobrze rokuje.
  • Odpowiedz
@carryON_: nie nudzi mi się tylko odczuwam wyrzuty sumienia, a robota czeka dlatego je wyłączam. Ale dziesiątki poinstalowanych gier i nowości zawsze czekają na lepsze czasy

• Odpowiedz