Wpis z mikrobloga

via Wykop Mobilny (Android)
  • 1562
Dostałem snapa od różowej że idzie spać, ma wolna chatę i wczoraj wpadł do niej i do jej brata kolega. Ten typ spał z nią w łóżku, jest gejem i w sumie #!$%@?łem się, bo mają cała chatę wolna a typ śpi z nią w łóżku. Do mnie są sapy o mojego przyjaciela dziewczynę, bo mnie podrywała cały czas, ale nie leżałem z nią w pokoju nawet sam na sam, a laska sobie śpi z typem, którym niby jest gejem.

##!$%@? #zwiazki
  • 448
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@JavierDaY: też nie rozumiem tej logiki. Przecież to gej, wyzbył się prymitywnych instynktów i człowieczeństwa. Nic nie zrobi, to tak jakbym z koleżanką rozmawiała.
Ja swoją uczę, że takiego czegoś nie toleruję i podejście w tym stylu jest po prostu debilne.
Ale jakby odwrócić sytuację na mnie i "lesbijkę" to już inba.

Trzymaj się mirek, mam nadzieję, że znajdziesz mądrzejszą.
  • Odpowiedz
chce przyjechać porozmawiać, jeżeli dam jej szansę (ma 150km)

@JavierDaY: Twoje dziecko dojrzewa. Niech przyjedzie. Na żywo lepiej odbierzesz jej postawę, emocje, zobaczysz czy warto drążyć temat.

EDIT: a! niech przyjedzie I WTEDY ocenisz czy dasz szansę.
  • Odpowiedz
@JavierDaY: wołaj jak przyjedzie, ale nie dawaj szansy, szanujcie się, szkoda i jej czasu na fatygowanie się do Ciebie i Twojego. Później do tych fajek, które wypaliłeś dojdą jeszcze Maltikeksy ze stresu i tyle narobisz
  • Odpowiedz
@JavierDaY powiedz ze musisz to sobie przemyśleć wszystko bo jej ufales, a ona odwaliła i jeszcze nie chciała ci tego powiedzieć (!) przeczekać tydzień i zobacz co się bedzie działo
  • Odpowiedz
@JavierDaY: aha, ale przecież brat był. To brat nie mógł z gejem pilnować chaty? To że jest gejem to nie żadna wymówka. Miałem podobną sytuację i do dziśsię zastanawiam, co się działo te parę lat temu. Nie rób tak :)
  • Odpowiedz
@JavierDaY: Nie ma sensu pchać się w relacje z dorosłą osoba, która ma totalnie inny pogląd na związek. Ona nie widzi problemu, ty się nagimnastykujesz, aby ją nauczyć, co wypada, co nie, co jest złe i że ty możesz nie tolerować rzeczy, które dla innych facetów były normalne. I tak w końcu zacznie cię oskarżać o wiązanie na smyczy, paranoje i nadmierną zazdrość. Sama to przerabiałam i pluje sobie w
  • Odpowiedz