Wpis z mikrobloga

• 19
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 15
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

via Android
  • 1
@Kur_Piejak będzie rozbite na dwa odcinki. Podejrzewam że w kolejnym wrócimy do bitwy. Zobaczymy ja z punktu widzenia fazy Brana i tego jak Arii udało się wydostać z Winterfell i dostać do NK. Nie wiem dlaczego wszyscy zakładają że to już pozamykane wątki.
  • Odpowiedz
@biesy czyli jak to serial to już nie można krytykować i oceniać? Jeśli tobie się dobrze oglądało to zazdroszczę, bo mnie po pompowaniu napięcia przez 7 sezonów zabrakło wiele, zawiodłem się.
  • Odpowiedz
@biesy obyś miał rację. Jak nie to Cię zawolam ( ͡º ͜ʖ͡º)

Nie wiem dlaczego wszyscy zakładają że to już pozamykane wątki.

Pewnie dlatego że to w stylu DD
  • Odpowiedz
via Android
  • 0
@Kur_Piejak no właśnie nie. Przecież to jak Bran stawał się p------a sroka oglądaliśmy z różnych perspektyw, tak jak jego wizje.

Jak będę miał rację też zawołaj. Trupy w krypcie zgadlem ( ͡º ͜ʖ͡º)
  • Odpowiedz
@biesy: Baardzo czuć jaki stosunek do filmu ma autor tego tekstu. Mimo 2 smaczków, których faktycznie nie wyłapałem, nic artykuł nie zmienia. Jak na odcinek, na który wszyscy czekali od 7 sezonów, na którego realizacje mieli 2 lata przerwy, jest słabiutki. Miło że są ludzie, którzy są tak zachwyceni wczorajszym odcinkiem, bo szkoda by było żeby 50 dni zdjęciowych w nocy i trud ekipy realizatorskiej się zmarnował.. przynajmniej nie całkowicie
rzukOkrutnik - @biesy: Baardzo czuć jaki stosunek do filmu ma autor tego tekstu. Mimo...

źródło: comment_idPDx1fUXRJGvTtugMKfspwwcyJ36dLK.jpg

Pobierz
  • Odpowiedz
w------e w dziury i braki bo oglądało się bardzo dobrze

@biesy: Oglądało się dobrze bo ważyły się losy postaci budowanych przez 8 sezonów i przedstawiał bitwę decydująca o losie całego uniwersum, więc raczej nie było innego wyjścia, bo nikt by nie mógł być obojętny albo znudzony takim odcinkiem. Fakty są po prostu takie że był pełen kompletnych głupot, nieuczciwego przedstawienia akcji i po prostu kosmicznego deus ex machina.

Jak chcesz
  • Odpowiedz
@Wap30:

Oglądało się dobrze bo ważyły się losy postaci budowanych przez 8 sezonów

..którzy nie mogą zginąć, bo chodzi o słupki popularności, nie służenie ogólnemu
  • Odpowiedz