Wpis z mikrobloga

Ktoś chętny na zamówienie z mnml.la? Ja bym brał szorty za 50$ a od 100$ jest ship gratis. Jak kto z Wawy, to mu doniosę jego część pod dom. Alternatywnie: co tam dobrego byście polecali?

#streetwear
  • 13
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@wicked1009: aha, dzięki za ostrzeżenie. A tak właściwie to jak to się będzie zachowywać? Że się w noszeniu szybko zniszczy czy że IRL będzie tandetnie wyglądać? Mam już taką jasną kurtkę Allsaints więc pewnie pass ale z ciekawości
  • Odpowiedz
@pvniep1 chyba się szybciej zniszczy, głowy nie dam. Ale główny powód dla którego nie kupuje takich rzeczy jest prosty, poce sie w nich jak świnia xD skóra mocno oddycha, plastik wcale
  • Odpowiedz
@pvniep1: eeh, szkoda, mają fajne rzeczy, takie "inspirowane" na droższych markach... ale przeglądając ich kanał yt odniosłem wrażenie że to wszystko sourcowane z Indii i Chin - opakowanie, metki i dodatki to taki trochę oem, jak od azjaty na targowisku. To mi wygląda na taki typ ciuchów które wyglądają zajebiście tylko przy pierwszym założeniu/wyjściu, aczkolwiek strasznie mnie kręci ta flanelowa kurtka z kapturem i sztruksowy worker shirt. q--a dylemat.
  • Odpowiedz