Aktywne Wpisy
Wrrronika +11
Kiedyś byłam w stanie pisać z ludźmi przez 6-7 godzin dziennie.
Na przerwach, po szkole, w trakcie odrabiania lekcji, a potem jeszcze przed snem rozmawiać przez kilka godzin, przez telefon.
Teraz mam problem nawet by odpisać swoim przyjaciołom.
Nie wiem z czego to wynika, ale chciałabym by wróciła mi energia i chęć do rozmów, bo zawsze to lubiłam. Głównie przez ciekawość do świata. Rozmowy z ludźmi pozwolily mi wyjsc z cynizmu i zrozumiec, ze
Na przerwach, po szkole, w trakcie odrabiania lekcji, a potem jeszcze przed snem rozmawiać przez kilka godzin, przez telefon.
Teraz mam problem nawet by odpisać swoim przyjaciołom.
Nie wiem z czego to wynika, ale chciałabym by wróciła mi energia i chęć do rozmów, bo zawsze to lubiłam. Głównie przez ciekawość do świata. Rozmowy z ludźmi pozwolily mi wyjsc z cynizmu i zrozumiec, ze
wfyokyga +19
Giga dziura, nie wiem czy legit bo się mnie nie chce tego sprawdzać
Wszystkie stworzone przeze mnie w edytorze mapy: siedler-maps.de
Darmową modyfikacja do oryginalnego Settlers 2 znajdziecie tu: Return to the Roots
Oficjalny patch do Dziesięciolecia lub dodatku Wikingowie znajdziecie tu: Patch v.11757
(Wersja z GOG jest kompatybilna z wersją płytową. Można grać Online przez Gameranger
Modyfikacja Return to the Roots pozwala przybliżyć mechanikę oryginału do wersji z Dziesięciolecia. Jednak nadal się obie gry się różnią w niektórych aspektach.
#gry #rts #settlers #staregry #rttr #multiplayer
Z modyfikacją RttR oryginał działa płynnie na Windows 10.
https://www.gry-online.pl/gry/the-settlers-ii-10th-anniversary/z41ee9
2 jest po prostu taka bardzo poukładana z dobrze przemyślaną ekonomią.
@rukh: o proszę, to miło. Ja odpaliłem na dosbox bez problemu
Że przekształciłem najbardziej rozpoznawalną mapę na nową wersję.
Grałem we wszystkie części odnowionej dwójki.
Komentarz usunięty przez autora
Chcesz się dostać w środek, a sąsiad będzie próbował ci odciąć przejście katapultami. Drugiego sąsiada za to ty możesz katapultować ( ͡° ͜ʖ ͡°) a on nic na to nie poradzi. link