Aktywne Wpisy
Bipolar- +26
Kupowalem w maju 2023. Przed chwilą wyprzedałem się. Tym co jadą dalej życze powodzenia.
#kryptowaluty #bitcoin
#kryptowaluty #bitcoin
Berda +3
Miesiąc temu pochowałem dziadka i moja siostrzenica zagrała no flecie prostym Queen Bohemian Rhapsody
Zatkało mnie totalnie i wtedy pomyślałem co ja chcę by zagrali na moim pogrzebie
I chce by to było "Politik" zespołu Coldplay
A wy co chcecie by wam zagrano ostatni raz?
#niewiemjaktootagowac
Zatkało mnie totalnie i wtedy pomyślałem co ja chcę by zagrali na moim pogrzebie
I chce by to było "Politik" zespołu Coldplay
A wy co chcecie by wam zagrano ostatni raz?
#niewiemjaktootagowac
- nie ugrali nic
- zenujace filmy w internecie, spiewy, przebieranki za krowy
- straszenie uwaleniem maturzystow, ktorych z opresji ratuje ten zly rzad (oczywiście to pokazowka, ale tak w praktyce to wygląda)
- utrata autorytetu
- w--------e rodzicow, bo nie ma co zrobic z dziecmi
- utrata części kwietniowej wyplaty
- traktowanie jako przybudowka po, opozycji
- ludzie dowiedzieli sie o przywilejach nauczycieli, trzynasta emerytura, roczny urlop, w------i sie na nich jeszcze bardziej
- autorytet na dnie
Jeszcze cos? Tragedia.
#strajknauczycieli #strajk #nauczyciele #szkola #bekazpodludzi
@piotrek07: Kolejny wspierający terrorystów ;-)
W dobrze przygotowanym strajku dzieci nie mogą być kartą przetargową, bo na starcie przegrywacie. Protest trzeba było zacząć od września, w międzyczasie od maja prowadząc intensywną akcję informacyjną jakie są wasze pomysły i postulaty. Tak, tak, POMYSŁY nie samo dej, dej, dej, tylko pomysły na zmianę systemu. CHĘĆ USTĘPSTW I KOMPROMISÓW, odpuszczania części komunistycznych przywilejów z Karty Nauczyciela w
@theodolit: a dziwisz się? Nie byli zupełnie na to przygotowani. Ofermy zaczęły machać paskami wypłat, a wystarczyło, ze ktoś mający mózg, czy występujący o informację publiczną zaczął rozpowszechniać informację, że chwila, przecież jest trzynasta pensja jeszcze, płatne wakacje/ferie, dodatki, nagrody, praca w budynku szkoły po 20 h tygodniowo itd.
Nauczyciele nie mieli
Komentarz usunięty przez autora
- brak określenia celów strategicznych
- brak silnego przywództwa
- chaos organizacyjny
- "jakoś to będzie"
@theodolit: ja naprawdę nie rozumiem jednego. Wszyscy którzy piszą o tym że mogą, hurr durr, porażka praworządności myślą że rząd PiS miał im dać bo zastrajkowali. A jakim k---a prawem? Prawo do strajku nie
@piotrek07: no nie wiem moze taki co cos ugra?
To pokazuje ze jednak te grupe tworza imbecyle i predzej naleza im sie ciecia i redukcje etatow a nie podwyzki.
Lepiej wyszliby na tym gdyby we wrzesniu i dalej pojechali pod Warszawe i czytali przed wyjazdem
Komentarz usunięty przez moderatora
@Smjiq6968: czemu kłamiesz?