Aktywne Wpisy
rales +212
tag do obserwowania --> #sredniasondazysejm
CZERWIEC 2024
1. Koalicja Obywatelska - 32,4% - 169 mandaty (⬆ 1,9%)
2. Prawo i Sprawiedliwość - 31,1% - 181 mandaty (⬆ 0,2%)
CZERWIEC 2024
1. Koalicja Obywatelska - 32,4% - 169 mandaty (⬆ 1,9%)
2. Prawo i Sprawiedliwość - 31,1% - 181 mandaty (⬆ 0,2%)
jankowski90 +92
Mirki,
W końcu nadeszła ta chwila i zapytałem moją dziewczynę, czy będzie do końca życia zmywać nasze naczynia, gdy ja będę wynosił śmieci. Zgodziła się, więc jesteśmy zaręczeni!
Sporo czasu poświęciłem na wybór idealnego pierścionka, a żaden z oferty sieci jublierskich mi do końca nie pasował. Z pomocą przyszedł mireczek @darkinvaider, który na moje zamówienie przygotował piękny pierścionek. Cały proces trwał około miesiąca - od pierwszej wiadomości na wykopie, przez
W końcu nadeszła ta chwila i zapytałem moją dziewczynę, czy będzie do końca życia zmywać nasze naczynia, gdy ja będę wynosił śmieci. Zgodziła się, więc jesteśmy zaręczeni!
Sporo czasu poświęciłem na wybór idealnego pierścionka, a żaden z oferty sieci jublierskich mi do końca nie pasował. Z pomocą przyszedł mireczek @darkinvaider, który na moje zamówienie przygotował piękny pierścionek. Cały proces trwał około miesiąca - od pierwszej wiadomości na wykopie, przez
#jedzenie #takaprawda #polska #foodtruck
@walerr: Jak pójdziesz na burgera do lokalu to czym to się dla Ciebie różni? Talerzem i obsługą? Dostajesz ten sam produkt w innej formie obsługi bo tego wymaga zlot food trucków czy lokalizacja, to tyle.
@mentalnazielonka: No to w takim razie albo płacisz 50 za dwie porcje żarcia lepszej jakości, albo idziesz gdzieś gdzie masz tanio i dużo. Nie da się zjeść dobrego burgera nie płacąc za niego drożej - bo w porównaniu do standardowych chinoli, kebabów czy schabowych, materiały są droższe.
@walerr: Jaką ceną? Burger w lokalu jest niby tańszy niż w food trucku? Chyba w bobby burgerze.
@walerr: Współczuję takiego przepłacania i świat food trucków nie kończy się na burgerach.
@mentalnazielonka: Ja tam rozumiem, bo przy takiej przemianie materii też bym wybrał inną opcję :D Choć są burgerownie z nieco droższymi burgerami które mają ilośc mięsa adekwatną do Twojej przemiany materii ( ͡° ͜ʖ
Komentarz usunięty przez moderatora
@mentalnazielonka: Pomyśl nad dietą pudełkową, bo to pomaga jak masz 5 posiłków z wyliczoną liczbą kcal podsuwane pod nos. Wiem z doświadczenia, bo sam jestem ulańcem i w ten sposób już mi zjechało 5kg ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Hot dog z innej był spoko, ale 18 cebulonów zapłaciłem.
Zjadłem to i wyszedłem głodny. Za tyle hajsiwa miałbym kuraka z rożna dwa razy, albo w knajpie dobry obiad xD
Komentarz usunięty przez autora