Aktywne Wpisy
Korsir +102
Witam Yaneczku @zyjzpasji. Wiem, że to czytasz, bo sam pokazałem ci ten tag ;)
To, co znowu odwaliłeś, a przede wszystkim to jak znowu robisz z siebie manipulancie ofiarę (screeny) i biednego psa z podkulonym ogonem zmotywowało mnie do jednej rzeczy - rozliczenia.
Płakałeś wielokrotnie na LIVE o tym jak to ci leży nasza kłótnia na serduszku. Mówiłeś jaki to ty jesteś biedny i wbijają w ciebie szpileczki. Cały świat przeciwko Jankowi...
Co
To, co znowu odwaliłeś, a przede wszystkim to jak znowu robisz z siebie manipulancie ofiarę (screeny) i biednego psa z podkulonym ogonem zmotywowało mnie do jednej rzeczy - rozliczenia.
Płakałeś wielokrotnie na LIVE o tym jak to ci leży nasza kłótnia na serduszku. Mówiłeś jaki to ty jesteś biedny i wbijają w ciebie szpileczki. Cały świat przeciwko Jankowi...
Co
Spotkałem na #tinder laskę 13 lat młodszą (22 vs 35), rozmowa gadka szmatka trwa już godzinę, ona nic nie wspomina o moim wieku, luzik. Myślę, o co tu chodzi. Mówię że idę spać a ona na to - proszę porozmawiaj jeszcze ze mną, bo mam kryzys, depresję, dwubiegunowość. Z dalszej rozmowy rzeczywiście, problemy jak ch*j. Co chwila inny nastrój. Nierówno pod sufitem. I że jej sie podobam. Z twarzy bardzo
W rzeczywistości jednak jedyni na których owi uczniowie się w-----ą to Ci nauczyciele xD
I oni potem maja uczyć nasze dzieci a sami nie potrafią skojarzyć dwóch faktów xD
#strajknauczycieli #szkola #polska #heheszki
Komentarz usunięty przez autora
Bo to będzie sygnał dla partii że każdy protest w Polsce można przeczekać i przekrzyczeć za pomocą pełnego zestawu partyjnych mediów i kupionych internetowych trolli.
Partia nie będzie miała teraz żadnych oporów przed robieniem co jej sie podoba.
Wyższe podatki?
A kto zaprotestuje skutecznie?
I że jedyne czego pragną to wrócić do pracy dla idei i dobra polskiej młodzieży?
@myrmyrek: żądania
idź pozwać swoich nauczycieli
@Czachaaa: no i prawidłowo bo te barany są od rozwiązywania problemów a nie pierdzenia w stołek