Aktywne Wpisy
Ptolemeusz +10
Mirki i Mirabelki, stoję przed decyzją zakupu samochodu for fun, mianowicie Corvette C8. Zawsze marzyłem o sportowym aucie, ale z drugiej strony już 30+ na karku, stabilizacja życiowa, kochająca żonka i super córka więc czasami mam wrażenie że sąsiedzi będą na mnie patrzyć jak na kogoś kogo dopadł kryzys wieku średniego xD. Chociaż jeszcze 8 lat do 40 :D.
Pytanie do was, jak widzicie kogoś w sportowym aucie na drodze, to co
Pytanie do was, jak widzicie kogoś w sportowym aucie na drodze, to co
Widzisz kogoś po 30 w sportowym aucie, co myślisz?
- Kurde, człowiek, daj się karnać! 63.3% (555)
- Hehe, staruch kupił sobie resoraka xD 12.5% (110)
- Uuu, kryzys wieku średniegoz współczuję 24.2% (212)
Rules +154
Kupione pod koniec podbazy, niedawno wybiła trójka z przodu a one nadal grają
#nostalgia #gimbazynieznajo #feels #kiedystobylo
#nostalgia #gimbazynieznajo #feels #kiedystobylo
A było to tak. Wieje dziś mocno. Zawiało tak, że zahaczylem o słupek, jechałem za szybko i nie opanowałem roweru. Traf chciał że dalej za słupkiem stała betonowa donica, w którą radośnie #!$%@?łem. Gdybyście widzieli ten looot.
Straty: podarta koszulka, przedni u-brake zaczął trzeć o obręcz. Zdarta skóra na palcach i plecach. Środkowy palec stopy nie chce się zginac (najgorzej, bo jutro mialem jechać na urlop na rower ( ͡° ʖ̯ ͡°)) No i utracona godność :/
Mirki, zakładajcie kaski nawet jak jedziecie po bułki.
#rower #wypadek #zalesie
A tu cyk, kolarz przewracany przez wiaterek. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Nie wiem. Pójdę do serwisu z hamulcem to popytam o felge.
Ten wiaterek to jednak nie lichy, bo mi pare gałęzi połamanych widziałem, łazienki królewskie zapobiegawczo zamknęli. A na DK niezbyt czesto sie pcham ;)
To jest chyba dobre pytanie, bo obstawiam, że już nigdy odruchowo nie wcisnąłbyś przedniego hamulca tak mocno jak wcześniej.
Pytanie, czy bezpieczniej jest walić kołem, czy właśnie wylecieć z roweru przez kierownik. hmm
Jak ktoś nie ogarnia roweru to jak miałby jeździć motocyklem czy samochodem?