Aktywne Wpisy

HoroLive +9
Wynajmuje mieszkanie ok 3 lata, nagromadziłem tam pełno rzeczy, mam pełno książek, ubrań. Mieszkanie było puste, pokupowałem tam meble, łożko, pralke, lodówke, rolety, karnisze, jakiś dywan. Wszystko praktycznie urządzałem. (wszystko jest moje mam paragony). Właściciel mieszkania ogłosił, że mieszkanie idzie na sprzedaż.
Da się jakoś to zablokować? Co teraz z tymi rzeczami co kupiłem zrobić. Chodzę od rana zdenerwowany nie wiem co robić.
#nieruchomosci #kiciochpyta
Da się jakoś to zablokować? Co teraz z tymi rzeczami co kupiłem zrobić. Chodzę od rana zdenerwowany nie wiem co robić.
#nieruchomosci #kiciochpyta

splinter96 +52
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

Być wykopkiem, pojechać do Łodzi i nie zobaczyć Bałuty to chyba coś nie tak, prawda? Jest jakaś trasa wycieczkowa po tej obdrapanej dzielnicy? W sensie nie turystyczne zagony, tylko miejsca "z klimatem", najgorsze dziury, murale i kibolskie zaloty na ścianach dwóch zwaśnionych drużyn (⌐ ͡■ ͜ʖ ͡■)
#lodz #baluty #podroze #podrozujzwykopem
źródło: comment_Z38WiHeVLtxx1HJwfR9Wa0yW5FszOiEi.jpg
Pobierzźródło: comment_uA80vsdr6SqKykV1L0cybN23Ve4SeDTc.jpg
PobierzTyle patoli nie spotkasz nigdzie indziej. Tam nawet smierdzi zulem jak przejezdzasz na rowerze wsrod obdrapanych kamienic, ktore nic sie nie zmienily od 70 lat. A nie przepraszam zmienily sie - niektore sie tylko zawalily
źródło: comment_aAY9C5HAmrBjns2YbOjtGJPfFoeCbCWd.jpg
PobierzPolecam też ciekawostki dalej na północny wschód, np. masz cukiernię z adresem Krawiecka 20 (przy okazji - niezłe pączki), przy czym ulica Krawiecka jest gdzie indziej, przy rzeczonej cukierni ostał się jej tylko kawałek bo została przecięta socrealistycznymi blokami. W tamtych okolicach często przeplata się przedwojenny układ ulic, bloków i innych elementów architektury (kapliczka
źródło: comment_5TKwRblJa3Ut2Cz1dRdLYno0Ioc16WP9.jpg
Pobierz@kapuczina_corki_somsiada: jak chcesz zobaczyć true Bałuty to zrób sobie spacer:
- Limanowskiego od Sierakowskiego w kierunku Bałuckiego Rynku i zajrzyj w boczne uliczki typu Piwna, Rybna
- Wojska Polskiego od Placu Koscielnego do Marynarskiej
- Organizacji
Ja wiem, że Łódź się zmienia, ale jak ktoś chce zobaczyć prawdziwe Bałuty, które kojarzą mu się z Internetu to sorry, ale nie zakłamujmy rzeczywistości. Miejscówki które wymieniłem wciąż wyglądają jak po wojnie plus totalny syf. Wiem, ze w innych miastach są też gorsze dzielnice, np.
Ps. Najwięcej mieszkańców na Balutach ma osiedle Teofilów-Woelkopolska a nie Radgoszcz, więc