Aktywne Wpisy

duzy_krotki +671
Włączyłem wczoraj "Wielką wodę". Cóż za g---o straszne. Mądrzejsza od profesorów hydrologii Juleczka uzależniona od h-----y (w drugiej scenie już się rucha z jakimś Holendrem xD, aż dziwne, że nie m----n) ratuje Wrocław przed powodzią. Ludzie mieszkający pod Wrocławiem pokazani jak chłopi z 19 wieku. Oczywiście większość mężczyzn przedstawiona jako przygłupy z 80 iq.
#powodz
#powodz

koronawirus +364
Powiedzcie mi, co się stało, że Wykop stał się aż tak bardzo odklejoną i toksyczną społecznościa, która nienawidzi dosłownie każdego? Kiedyś był żarty, że wstyd przeglądać w miejscu publicznym wykop, bo b--ń boże ktoś zauważy. Teraz to nie są żarty, bo tak jest naprawdę. Zaglądam na ten portal od ponad 13 lat i teraz naprawdę zrobił się z tego ściek. Zalało moje miasto, w p---u szkód, ludzie się jednoczyli i ustawiali wory,

Czytam te wasze #tinder wysrywy, w których sami narzucacie reotrykę, że jesteście wielkie #przegrywy i właściwie najchętniej dziewczynie naubliżalibyście tylko dlatego, że zdecydowała się na Ciebie. Zamiast rozmawiać na luzie, normalnie (nie jak idiota czy wioskowy głupek) to dajecie teksty typu: "rozmawiasz ze mną z litości", "w sumie moja morda to tak 4/10". Kurła, pomyślcie, która chce mieć do czynienia z taką s---------ą? Weźcie się ogarnijcie, bo beniz nie będzie zamoczony jeszcze latami. Chyba, że weźmiecie jakąś grubą loszkę, która po pół butelki wina rozłoży się z chęcią przed wami.
Zanim zaczniecie myśleć benizem, pogłówkujcie trochę nie o tym: "jak ja wyglądam, kurła, inni są przystojniejsi, mają gadane", tylko o tym jak poprowadzić rozmowę i nie od razu o seksie. Jeśli dziewczynie będzie dobrze się gadało, to sama zaproponuje, żeby wyskoczyć gdzieś na p--o/kawę/pizzę/do kina. Nie bądźcie namolni i na Boga, nie bądźcie tymi s-----------i, którzy grają na nucie "przepraszam, że żyję". A i pamiętajcie, to nie randka, więc każdy płaci za siebie. I naprawdę, nie mamy z tym problemu. :-P
#coolstory #wyjsciezprzegrywu #niebieskiepaski #rozowepaski #wygryw #przegryw #tldr
Komentarz usunięty przez autora
@M1r14mSh4d3: Odważne stwierdzenie ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Masz depresję? Chcesz się zabić? Zjedz makaron XD
Taki wasz wygląd. tfu
Wszystko jest dla ludzi, ja tam czasami rucham jakieś fajne roksanki, bo przyjemne nawet te seksy.
Chodzi po prostu o to, żeby się zbytnio nad tym ruchaniem nie spuszczać i żeby taka przyziemna i prosta rzecz nam niczego nie przysłaniała w życiu.
Komentarz usunięty przez autora
Komentarz usunięty przez moderatora
wiekszosc mezczyzn jest dla kobiet ponizej przecietnej