Wpis z mikrobloga

@PaNaTypa: "Nie używaj zbyt dużej ilości odżywki białkowej w swoim przepisie, odżywka białkowa nie powinna przekraczać 1/4 części składników. Chyba że lubisz suche, gumowe potrawy, które smakują jak karton, których nie da się przełknąć. Serwatka ma tendencję do wysuszania ciasta." <-- Taką ciekawostkę znalazłem, jeżeli to prawda to będziesz wpieprzał gumę xD
via Wykop Mobilny (Android)
  • 9
@PaNaTypa: #!$%@? tylko niech nikt mi się nie waży pojechać na święta do mamusi z plastikowymi pojemnikami z kurczakiem i ryżem. Matka cały dzień #!$%@? w kuchni a tu przyjeżdża wielki kafar co mówi, że nie spróbuje serniczka bo on trzyma formę i będzie żarł styropian z sosem 0kcal.

Chociażbyście mieli kolejny dzień #!$%@?ć martwe ciągi aby zrzucić te makowce, serniki, jajka i galarety, to macie się zajadać aby matce przykro