Aktywne Wpisy
Ana77 +16
Oskarżyłam kogoś niesłusznie o oszustwo. #!$%@?łam przez telefon. Jakby było mało w w naszym środowisku powiedział o tym, a teraz okazuje się, że się skompromitowałam. Dowodem są kamery. Teraz będzie drama ze świadkami itd.Nawet nie zapytałam, tylko #!$%@?łam. Ta osoba nawet się popłakała.
Jezu jaki wstyd,teraz będzie afera z innymi oosbami, jestem spalona.
#!$%@?, nigdy nie #!$%@?łam takiej akcji.
To było wtedy kiedy dostałam hipomanii i poprostu nie pamiętam co się wtedy
Jezu jaki wstyd,teraz będzie afera z innymi oosbami, jestem spalona.
#!$%@?, nigdy nie #!$%@?łam takiej akcji.
To było wtedy kiedy dostałam hipomanii i poprostu nie pamiętam co się wtedy
Raz na 2 tygodnie spotykam się z panną ze średniej półki cenowej.
Nigdy nie korzystałem z luksusowych panien, najwięcej na co się szarpnąłem to 800-1000 i byłem zawiedziony.
Cena w moim odczuciu jest sztucznie napompowana i jest wprost proporcjonalna do wysokiego ego panny.
Za 400 ma się już dziewczynę finansowo niedostępną dla hołoty i szwagrów, przyjmującą w komfortowych warunkach.
Do meritum. Poznałem uroczą 21 latkę i od dłuższego czasu regularnie spotykam się z nią.
Bardzo mi odpowiada, dba o higienę.
Jak sobie rozmawiamy, to ma zazwyczaj 2 klientów dziennie, w weekend do 4. Ogólnie wspaniała panna.
Ostatni raz była cicha, małomówna. Siniaki. W trakcie zorientowałem się, że ma ukruszoną dwójkę ( ͡° ʖ̯ ͡°)
W końcu przyznała się, że trafił się jej klient zwyrol, który nie respektował jej zasad i był brutalny.
Jako regularny i sympatyczny jej klient dostałem ofertę zmiany warunków spotkań.
Ponosiłbym koszt 2,5x wyższy, ale miałbym dowolną w granicach rozsądku ilość spotkań (powiedzmy 2x w tygodniu)+możliwosci spotkań neutralnych półgratis (płaciłbym za teatr czy bilet do klubu jeśli chcialbym rozerwać się poprzez taniec).Oprócz mnie podobną ofertę dostało jeszcze dwóch panów (jak rozumiem, równie dla niej miłych jak ja) i jeśli każdy z nas się by zaakceptował, to znika z rynku, zmienia telefon i adres i byłaby na taką wyłączność.
Zastanawiam się.
#callgirl #warszawa #trudnywybor #seks
Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( https://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: Eugeniusz_Zua
Dodatek wspierany przez: Nie siedź w domu w ferie i w wakacje
Jakby sobie żonę znalazł
Wymyta czy nie i tak może Cie zarazić np HPV, które później przekażesz jakiejś innej dziewczynie, np. hipotetycznej matce swoich dzieci albo innej "czystej" prostytutce gdzieś tam w przyszłości.
Ona już wie o tych planach seksu bez gumki? A inni panowie?
Cytujac kapitana Bombe - jak sie kochaja to #!$%@? z nimi
1. Ze będzie was tylko 3... taa jasne, dziewczyna będzie dalej się #!$%@? z typami za kasę, plus będzie miała 3 typów na abonament (albo 10, historia z 3 jest dla ciebie)
2. Pomysł sexu bez gumy, na
Nie wiem czy jest sens komukolwiek odpowiadać, bo nikt nie czyta tego co piszę.
Czystość jest dla mnie ważna by się nie brzydzić. Nie wiem i nie wnikam jakie fantazje realizują inni panowie; zasady zabawy z panną są masaże, zwyczajne seksy i pieszczoty - klimat GFE. Nie wyklucza to, że panowie mogą swoje nasienie chlupać po brzuchu czy biuście. Prostytutki niższej ligi zmyją lub się wytrą. Dla mnie
Moi kochani ja mysle, ze Chady to jest mniej niz 10proc. mezczyzn. Moim zdaniem 1do3procent.
Cala reszta ma problemy z poderwaniem calkiem ZA DARMO slicznej kobiety. Tym bardziej facet po 30tce, bo jeszcze w liceum super przebojowy sredniej urody facet to wierze ze cos wyrwie.
@Eugeniusz_Zua: hehe. Masz racje we wszystkim. A ten nasz kolega smieszek @PienieznyWieprzZMlotemBojowym: to ciekawe co ma tak
Jest XXI wiek a ludzie nadal uważają prostytutki za gorsze od innych ludzi. Zarabiają swoim ciałem nikomu nie wadząc. Czym wam one zawiniły? Osobiście prostytutki szanuję prostytutki bardziej od klubowych dupodajek, bo przynajmniej one
Jak widać nie znasz realiów prostytucji. Być może celebrytki sprzedające swe ciało szejkom i dotychczasowe finalistki MISS POLONIA mają inaczej.
Ze zwykłymi prostytutkami jest różnie i pod tym względem jestem przeczulony.
Nie wnikam co robisz ze spermą po stosunku gdy się kochasz ze swoim chłopakiem, czy czekasz aż wsiąknie, czy szorujesz. Panienka się szoruje więc człowiek nie ma obrzydzenia poddawać się jej pieszczotom.
Ten komentarz został dodany przez