Wpis z mikrobloga

Złapany w Polsce zwiadowca ISIS Marokańczyk Mouarad T. pracował dla mózgu ataków terrorystycznych w Paryżu Abdelhamida Abbaouda. Posługiwał się rożnymi tożsamościami, złożył fałszywy wniosek o azyl w Austrii - a w Polsce znalazł sobie w Rybniku żonę.

Wg danych GUS, co roku kilkadziesiąt Polek wychodzi za muzułmanów.
2014
Turcja 56
Pakistan 38
Tunezja 19
Egipt 20
Maroko 17
Algieria 16
Iran 5
Zjednoczone Emiraty Arabskie 5

2016
Turcja 100
Tunezja 35
Pakistan 31
Egipt 25
Maroko 15

2017
Turcja 116
Egipt 39
Pakistan 33
Maroko 27
Tunezja 23

Islam wykorzystuje migrację i małżeństwo do ekspansji. Muzułmańska kobieta nie może poślubić innowiercy. Muzułmanin może natomiast poślubić kobietę wyznającą chrześcijaństwo lub judaizm (tzw. Ludy Księgi). W takim małżeństwie dzieci oczywiście są wychowywane w religii ojca.

Poniżej Abdelhamid Abbaouda. Mózg ataków terrorystycznych w Paryżu. To dla niego pracował nowy nabytek jednej z Polek.

#4konserwy #kolorowaagitacja #przegryw #antyneuropa #p0lka #logikarozowychpaskow #islam
g.....3 - Złapany w Polsce zwiadowca ISIS Marokańczyk Mouarad T. pracował dla mózgu a...

źródło: comment_FrkztJf1zzaV6uWJMfXxtzXRd5pddUhk.jpg

Pobierz
  • 34
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

Polki ponad 3-krotnie częściej wychodzą za obcokrajowców niż Polacy. W 2014 roku zawarto w Polsce 3367 małżeństw mieszanych. 2599 Polki. 768 Polacy.

Polki najczęściej wiążą się z mężczyznami z Europy zachodniej (608 Brytyjczycy, 368 Niemcy), Polacy natomiast z kobietami z Europy wschodniej (299 Ukrainki, 101 Rosjanki).

Źródło https://www.researchgate.net/publication/320508450_Binational_marriages_in_Europe

info od @Piekarz123
g.....3 - Polki ponad 3-krotnie częściej wychodzą za obcokrajowców niż Polacy. W 2014...

źródło: comment_nuXq9QEPPPs5rSS3gt97S473QUCsieet.jpg

Pobierz
  • Odpowiedz
bo zadna kobieta zza granicy was nie chce biedaki :)

@belzedup2: czy ja wiem. Spora część moich znajomych tworzy związki z latynoskami. Włoszki też lubią polskich facetów. Nie wspominając o azjatkach ale tutaj dochodzą też inne kwestie. To po prostu kwestia gustu.
  • Odpowiedz
@Piekarz123:
Demografia jest uznawana za b--ń przez niektórych polityków. Yasir Arafat (dawny przywódca Autonomi Palestyńskiej) powiedział kiedyś że jego najlepszą bronią jest łono arabskiej kobiety.

"the womb of the Arab woman is my best weapon."
  • Odpowiedz
@Piasqun: no beka beka, bo Włoszka będzie wolała blondyna Polaka ze 180 cm od swojego Giovanniego z czarnym kudłatym ryjem, ciapacką cerą i karłowatością 165 cm xD. W dodatku taki Polak, który z Włoszką o czymś będzie mógł pogadać po angielsku to raczej facet, który nie mieszka z rodzicami i jakąś pracę i wykształcenie ma, a taki Giovanni? 30 lat i mieszkanie z matką, bo bezrobocie?
  • Odpowiedz
@gruby333 to wszystko prawda. Mój mąż jest Turkiem i nasze dzieci wyznają jego religię, ja również. W dodatku nie wiem czy wiecie ale w Turcji tylko w porządku tego wyznania można wziąć ślub, inaczej to nielegalne.

to A T E I Z M
  • Odpowiedz