Aktywne Wpisy

CrokusYounghand +200
jakaś p0lka, której stary wszystko zasponsorował, jest teraz stawiana na piedestał, jako młoda i ambitna k0bieta, której świat się powinien kłaniać w pas i brać z niej przykład. a ty robaku siedzący w kołchozie, którego nie stać na zakup gównianej kawalerki w powiatowym, d--a cicho, bo psujesz powietrze takim wspaniałym tytanom wstawiania o 4 rano.
it's time to die
#p0lka #wysokieobcasy #wysryw
it's time to die
#p0lka #wysokieobcasy #wysryw
źródło: obraz
Pobierz
UnderThePressure +53
Prosta ankieta.
#niebieskiepaski #rozowepaski #wykop #ankieta #wykop30plus #wykop40plus #wykop50plus #wykop60plus #wykoppogrzebplus
#niebieskiepaski #rozowepaski #wykop #ankieta #wykop30plus #wykop40plus #wykop50plus #wykop60plus #wykoppogrzebplus
Ile masz lat?
- <20 3.8% (205)
- <30 32.0% (1712)
- <40 46.1% (2464)
- <50 10.4% (556)
- <60 3.7% (198)
- >60 3.9% (207)

70 milionów w 24h na skalę światową to nie jest jakiś spektaklularny wynik, yt nie zwykł pokazywać zagraniczne kanały na czasie, a już na pewno nie na pierwszym miejscu.
No i fakt że K-pop... Nawet jakby każdy jego fan w kraju się rzucił na tą piosenkę to wątpię, że zainteresowaniem przebiłby raperów.
Czy możliwe jest, że ktoś to ustawił ręcznie? Albo jakiś dziwny błąd algorytmu?
#youtube #naczasie #polskiyoutube #wtf #kpop
źródło: comment_tQgcvkyxnUsaicLkjH5w5t2Bbey8pF7k.jpg
PobierzA w czym to jest
Nie powiesz mi chyba że liczba fanów k-popu w Polsce jest większa od takiego rapu? Stąd moje zdziwienie, że yt to wypozycjonował ponad wszystko inne
@Veaon: Nie odbieram jako atak (chociaż trochę jako ignorancję). W tym roku idę na 2 koncerty kpopowe (w tym jeden w Polsce i tak u nas bilety wyprzedały się w 15 min). Jadę też na Wembley do Londynu właśnie na BTS i tam 90 tys stadion wyprzedał się w 3h.
I tak dalej uważam, że k-pop w Polsce jest tak dużą niszą, że nie ma opcji, aby się ten
Popularnosc kpopu znaczaco wzrosla w ostnich latach, przeklada sie to na wzrost wyswietlen, co za tym idzie laduje to na trendingu. Tak, kpop ma swoj fanbase rowniez w polsce. I jezeli bilety w Polsce wyprzedano w 15 minut, to chyba dobrze tego faktu dowodzi.
Nie, nie wiem jak dzialaja algorytmy YT, a jakbym wiedzial, to na pewno bym ci nie powiedzial. Nikt, kto przy nich pracuje na pewno nie dzieliby sie wiedza o nich z randomami w
Ciężko porównać te zespoły z czymkolwiek innym w Polsce, bo zwyczajnie nie spotkałem się, aby u nas takie zespoły wbijały się do tej zakładki. Raperów widzę co tydzień, zawsze naprzemiennie z naszym pięknym rodzimym contentem na
Nie, nie moze. YT nie jest juz bytem piwnicowym, tam naprawde pracuja specjalisci i fachowcy od zagadnien internetowych, a wiara ze te wiedze i doswiadczenie sa w stanie rozgryzc pietnastolatki z kambodzy jest co najmniej smieszna, i tu sie kieruje bardziej w strone @Carter17
Istnienie w internecie jakiegos poradnika natemat danego zjawiska nie jest rownoznaczne z dowodem na istnienie
@Lillain: O kurna zazdro. Napisz po jak wrażenia