Aktywne Wpisy
Besalama +64

whoru +621
Byłem wczoraj oglądać mieszkanie drugi raz przez biuro (pierwsze doświadczenie nie było wcale lepsze), zawsze starałem się najpierw oglądać mieszkania od osób prywatnych. Kilka highlightów:
- pani pośrednik nie wiedziała czy na mieszkaniu były jakieś większe przeróbki i czy ta konkretna ściana to już tu była czy była dostawiona
- na pytanie o wentylacje czy grawitacyjna czy mechaniczna - pani skwitowała mnie, że "takiego dociekliwego klienta nigdy nie miałam hihi"
- pani zaskoczona jak jej
- pani pośrednik nie wiedziała czy na mieszkaniu były jakieś większe przeróbki i czy ta konkretna ściana to już tu była czy była dostawiona
- na pytanie o wentylacje czy grawitacyjna czy mechaniczna - pani skwitowała mnie, że "takiego dociekliwego klienta nigdy nie miałam hihi"
- pani zaskoczona jak jej

Niesamowite jest to że już nas jest 500 osób( ͡° ͜ʖ ͡°)
Cały challenge myślałem że będzie niszowy i że będzie obserwować kilka osób (ʘ‿ʘ)
Na koniec możecie liczyć na wielkie podsumowanie ze statystykami (✌ ゚ ∀ ゚)☞
Jak mam coś jeszcze zmieniać w koncepcji wpisów to dajcie znać!
Wiele osób pyta gdzie dostać starsze pozycje, osobiście nie pirace gier i jak chce kupić starszą pozycję to zaglądam na gog, steam itp. platformy.
Dzisiejsza gra:
Nox
Data wydania: Luty 2000
Platformy: PC
Gatunek: RPG / hack-and-slash
Opis: Gra która przypominała mi Diablo jednak nie do końca ( ͡° ͜ʖ ͡°) lubiłem tego typu gry rozpierduchy. Westwood Studios potrafiło robić gry, nie tylko w RTS takich jak Command & Conquer się czuli a też w RPG ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Sama gra przenosiła nas do świata Nox w którym musieliśmy zaprowadzić porządek i pokonać królową nieumarłych. Do wyboru były trzy klasy postaci jak wojownik, czarodziej i zdobywca, trochę słabo jak spojrzymy na takie Diablo jednak gra była bardzo grywalna, jest dostępna teraz na Origin, nawet nie wiem czy nie za darmo( ͡° ͜ʖ ͡°)
Oceny graczy PC:
Metacritic: 8.8
Gry-online: 8.5
#retrogaming #staregry
źródło: comment_krM1t4xN0WdvHaz4WfljjN70jZuPzrFv.jpg
Pobierzźródło: comment_G25kNO8KR83iwtVdcQ9oR2V5ZxUelQi2.jpg
PobierzSuper gierka, jeszcze pamiętaj o Revenant
Komentarz usunięty przez autora
@dymel ( ͡º ͜ʖ͡º)