Aktywne Wpisy
MrSilesia +35
Właśnie wróciłem z pierwszej wizyty córki lvl3 u dentysty. 5 zębów mlecznych do leczenia z próchnicy. Zapłaciłem 200 zł, żeby się dowiedzieć, że muszę wydać jeszcze 2,5k. Na serio to tyle kosztuje czy ja akurat wybrałem drogiego dentystę? (taki dobrze oceniany, dla dzieci). Ktoś ma doświadczenia w tym temacie? #wykop30plus #wykop40plus #dentysta #dzieci
Thror +852
Zgodnie z obietnicą (link) przesyłam wyniki badań mojej próbki kreatyny firmy SFD (lepiej późno niż wcale).
Poziom rtęci został przekroczony czterokrotnie. Na wszelki wypadek poinformowałem sanepid w Opolu o przekroczeniu norm. Sanepid potwierdził, że moja partia została wycofana ze sprzedaży. Strona SFD także to potwierdza, po wpisaniu numeru partii 081.222
https://sklep.sfd.pl/produkt/SzukajPartii.aspx
#sfd #kreatyna
Poziom rtęci został przekroczony czterokrotnie. Na wszelki wypadek poinformowałem sanepid w Opolu o przekroczeniu norm. Sanepid potwierdził, że moja partia została wycofana ze sprzedaży. Strona SFD także to potwierdza, po wpisaniu numeru partii 081.222
https://sklep.sfd.pl/produkt/SzukajPartii.aspx
#sfd #kreatyna
#neuropa #4konserwy #uniaeuropejska
Więc dołączajcie do klubu
Jugosy???
Turcy???
Francja???
WB???
@Maciek5000: Wg Międzynarodowej Unii Geograficznej Gruzja to nie Europa.
Może to dlatego że czyjś dziadek się urodził w 1945...
@NiemieckiArbiter: no, dlatego jak już przyszło co do czego to zorganizowali sobie dwie wojny światowe pod rząd.
Komentarz usunięty przez autora
- daj wielki tytuł HISTORIA EUROPY
- ale w sumie to nie Europy i daj małym drukiem, że dotyczy to tylko grupki wybranych państw,
- w sumie to dalej nie bo to chodziło tylko o ich terytorium, w sumie to powinniście się tego domyślić
- HURR DURR DEBILE CZYTAJCIE ZE ZROZUMIENIEM NASZĄ SUPER GRAFIKĘ
- Św. Tomasz patrzy
@LepiejWcaleNizPozno: To, źle cię uczyli. Czyli IGU nie jest pieprzenięta a po prostu twój nauczyciel był do dupy.
@sorhu: To i tak słabo, bo i Francja i Anglia miała konflikty czy to Algieria czy Falklandy...
Jeszcze wyżej ktoś cosik dodał.