Wpis z mikrobloga

Poszuję wygodnego krzesła biurowego. Swój wpis kieruję do Mirków, Mirabelek i @meblujdom_pl
Mam 182 cm wzrostu. Siedząc na płaskim, moje plecy mają 63 cm do ramion i 65cm do szyi. Krzesło może się wycierać i być brzydkie, byleby służyło postawie i kręgosłupowi. Nie jestem do końca przekonany do siatki na oparciu. Jednak rozglądałem się za Q-117
Tutaj fajne, bo pianka i brak siatki ZN. Jednak trochę ponad budżet i nie można regulować tego bardzo wysuniętego zagłówka.

Siedząc na krześle piszę na klawiaturze, piszę na blacie biurka na kartce, czasami chciałbym oprzeć się swobodnie lub odchylic lekko do tyłu i poczytać książkę. Dubrze byłoby regulować oparcie tak, aby jego profil dostosowywał się wysokościowo do profilu kręgosłupa. Miłe będzie spłycanie siedziska.

Mój budżet to 400-600 zł. Szkoda, że nie można tych krzeseł wypróbować na żywo. Niektóre z nich widziałem w sklepach meblowych.
#meble #krzesla #biuro #fotel
  • 1
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@halogen12v: Dopiero dziś odzyskałem dostęp do tego konta więc teraz odpisuję: Ogarnij sobie Ergon Sitplus - https://meblujdom.pl/fotel-ergon-sitplus-biuro-id7763.html i jest o nim dobra opinia na Ceneo podsumowująca ten fotel. Dla 182 będzie deczko mały ale jakość Ci to zrekompensuje.

Fotel mamy w sumie do testów w naszym salonie stacjonarnym w Kolbuszowa (podkarpackie) (Ergona, Q-118 i wiele innych).

Od razu powiem, że ocena będzie długa ale jak ktoś szuka opinii takiego fotela (tak
meblujdom_pl - @halogen12v: Dopiero dziś odzyskałem dostęp do tego konta więc teraz o...

źródło: comment_Ys1JyU5KmsixpBNMyRX4bqdvWB3a7980.jpg

Pobierz
  • Odpowiedz