Aktywne Wpisy
51431e5c08c95238 +725
Ale największa beka z tych 30-40-letnich fanów buddy oni serio uwierzyli ze 22-letni sebkowaty prymityw bez wykształcenia, bez bogatych starych i bez solidnej firmy jest w stanie w krótkim czasie zarobić w Anglii, pracując na zmywaku i w call center, na Ferrari. xD
#budda
#budda
grexo +5
Jak dac chlopakowi do zrozumienia, ze chcialabym czegos wiecej?
Poznalam na #tinder swietnego faceta. Nie szukalam przygod na tinder i nie jestem latwa paniusia ktora idzie z kazdym napotkanym facetem do lozka. Jestem tez sapioseksualna - nie podnieca mnie tak bardzo atrakcyjnosc fizyczna, tak jak atrakcyjnosc intelektualna. I on taki jest. Jest madry i to bardzo. Swietnie mi sie z nim spedza czas. Ma duzo pasji i generalnie jest super. No i na boku tez jest atrakcyjny bardzo, moj typ. Znamy sie od miesiaca. Widzielismy sie moze z 8... moze 10 razy? I nawet mnie nie pocalowal, ani nie zlapal na reke. Pare razy dawalam mu sygnal, na pozegnanie patrzac mu sie gleboko w oczy i patrzac na jego ustach, pare razy przegryzalam wargi, ale on odwrocil wzrok i mnie tylko usciskal. Nie chce sama wyjsc z inicjatywa bo nie wypada kobiecie i nie chce wyjsc na latwa. Naprawde mysle ze zaczyna mnie ciagnac cos do niego i cos do niego czuc, dlatego chcialabym aby nasze spotkania nie byly takie formalne i kolezenskie, tylko aby powoli przenosilo sie to na wyzszy poziom. Pare razy zaprosil mnie do siebie do domu i ogladalismy film... probowalam sie do niego tulic ale chyba bylo mu niezrecznie, serce mu szybko bilo i byl poddenerwowany. Mam 24 lata, on 29. Raczej nie wierze w to aby byl niedoswiadczony z kobietami, chociaz mi to nie robi roznicy. S---------y tez nie jest. Sama nie wiem jak to jest.. A moze powinnam wyjsc z inicjatywa? Moze sama powinnam go pocalowac? Tylko nie potrafie tego zrobic, boje sie wyjsc na puszczalska i no jakos tak nie wypada kobiecie, no i odwagi tez nie mam zebym sama to zrobila, skoro to jest czynnosc facetow. Pare razy w wiadomosciach tez mu subtelne wiadomosci wrzucalam ale nie wiem czy zrozumial. A moze z nim porozmawiac? O naszej relacji? Czego od niej oczekuje?
#logikaniebieskichpaskow #niebieskiepaski #zwiazki #tinder #s--s
Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( https://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: marcel_pijak
Dodatek wspierany przez: Wyjazdy studenckie - bogata oferta przez cały rok
Komentarz usunięty przez moderatora
Ale poznałem przez ten czas problematykę postu.
NIE WIEM, MOŻE GO K---A NA KAWĘ ZAPROŚ I POWIEDZ, ŻE CHCESZ CZEGOŚ WIĘCEJ.
Może być mało doświadczony z kobietami - powiedz mu, że to
Jeżeli on też jest ,,sapioseksualny" to nie dziwię się, że na ciebie nie leci.
WTF?! XD a próbowałaś może tak, nie wiem, odezwać się? XD Np pocałuj mnie k---a albo przeleć mnie w końcu? Ewentualnie tak jak mówi @gansevudei po prostu w trakcie filmu wyjdź i wróć nago.
Kobieta ma zrobić pierwszy krok - "nie chcę wyjść na łatwą"
Facet ma zrobić pierwszy krok - "nie chce wyjść na łatwego"?
Może się nie znam, ale pytanie do niebieskich - czy kiedykolwiek jeśli dziewczyna wyraziła swoje uczucia to w pierwszej sekundzie pomyśleliście "ale ta szmata jest łatwa"?
A może jednak "uff, dobrze, że zrobiła to za mnie"?
@AnonimoweMirkoWyznania: "Nie chce sama wyjsc z inicjatywa bo nie wypada kobiecie i nie chce wyjsc na latwa"
Oczywiście, że wypada. Jeśli hamujesz się jakimiś głupimi ograniczeniami "A BO WYJDE NA ŁATWĄ" to znaczy, ze nie traktujesz powaznie ani siebie ani jego. Łatwa, trudna czy nawet średnia - to nie ma znaczenia, to co czujesz
https://www.chillizet.pl/Styl-zycia/Zwiazki-i-s--s/Co-to-jest-sapioseksualizm-objawy-7590