Aktywne Wpisy
SzubiDubiDu +258
Przez te ostrzejsze przepisy z wyprzedzaniem na przejściu zauważyłem po sobie, że mniej się skupiam na tym czy jakiś pieszy zbliża się do przejścia a więcej pilnuję czy jadę w równym tempie co auto obok ( ͡° ʖ̯ ͡°)
Ktoś też po sobie zauważył, że mniej zwraca uwagę na rzeczywiste bezpieczeństwo a więcej skupia się by nie zarobić w głupi sposób mandatu?
#polskiedrogi #prawojazdy #kiciochpyta
Ktoś też po sobie zauważył, że mniej zwraca uwagę na rzeczywiste bezpieczeństwo a więcej skupia się by nie zarobić w głupi sposób mandatu?
#polskiedrogi #prawojazdy #kiciochpyta
mickpl +240
Średnia cena ofertowa w Warszawie przebiła 17k z metra, ok, ale nie rozumiem tego narzekania. Zawsze można się przeprowadzić do miasta gdzie jest taniej, np. Frankfurtu, Madrytu czy Wiednia. Podobnie jak komuś nie pasują ceny w takim Sopocie to może się przeprowadzić np. do Dubaju gdzie ceny są niższe. Nie każdy musi mieszkać blisko mola. Albo takie ceny w Zakopanem - mniej zamożnych zapraszamy do Szwajcarii, też są góry.
#nieruchomosci #ekonomia #
#nieruchomosci #ekonomia #
Dzisiaj wcześniej ( ͡° ͜ʖ ͡°)
W gorące i tak nie polecę ale lubie ten challange bo jest taki spokojny i ja sobie przypomnę kilka fajowych gierek ʕ•ᴥ•ʔ
UWAGA DZISIAJ MEGA GRA
Airline Tycoon
Niemiecka gra z humorem, tak bym to nazwał bo chyba każdy lubi żarty w stylu wysadzenia biura rywala czy dosypanie mu do kawy środka przeczyszczającego ( ͡° ͜ʖ ͡°) Wydano ją w sierpniu 1998 roku a uważam że do dzisiaj ta gra się nie zestarzała( ͡° ͜ʖ ͡°)
Uwaga wcielamy się w właściciela linii lotniczych i musimy rozwijać siatkę połączeń. Nie jest to typowy tycoon ale jeżeli chodzi o grywalność to 10/10.
Niestety mam problem z odpaleniem tego tytułu na Windows 10, czy ktoś może rozwiązał już ten problem i się podzieli
Tak wiem gra jest na steam ale nawet ta wersja u mnie nie działała.
Nie pamiętam czy wersja Deluxe jest po polsku z dubbingiem bo on tu robi robotę( ͡° ͜ʖ ͡°)
Oceny graczy PC:
Metacritic: 8.0
Gry-online: 8.5
#grykrxa #gry #staregry #retrogaming
Gra w każdym razie była świetna, a to pomimo sporej prostoty rozgrywki. Grafika do dzisiaj cieszy oko, a reszta gry też zestarzała się całkiem przyjemnie. Polecam powspominać bo wciąż się dobrze broni. ;]
https://www.openttd.org/