Wpis z mikrobloga

• 0
@Fiktorianin plan B button, wygląda nieźle szczególnie w wild reno locku 1 kopia będzie grać. Ogólnie spoko, jedna z niewielu kart które trzeba używać z rozmyslem. Pierwsza myśl to szkoda że kolekcjoner osobliwości jest kartą maga :D
  • Odpowiedz
@Ogniste_Jezyki_Sprawiedliwosci: @Aiween: inho. problem polega na tym, że tracimy karte, a w zamian nie zyskujemy kart tylko zamieniamy stare na nowe. Nie widze powodu dlaczego mechanika zamieniania ręki miałaby być lepsza od zwykłego doboru kart.

Karta by pasowala do jakiegos quest maga, wiecie... Zagrywacie 2 sorcererki, kopiujecie jedną, timewarp, dodatkowa tura -> zamiana ręki i jest duża szansa na antonidasa i dodatkową kopie. U warlocka takich comb nie ma,
  • Odpowiedz
@dante60-3: ojojoj jak sie oburzyles XDDDDD

No jak ja śmiem mieć swoją własną opinie o karcie XDDD

Co do juicy melona, to pisales ze nawet na standardzie to bedzie karta tak mocna, że łooo panie blizzard to kart printować nie umie. Do wilda nie miałem zastrzeżeń, bo sam mówiłem, że z avianą i kunem będzie
  • Odpowiedz
@Fiktorianin: eee, okej. Mam Tobie jeszcze loda zrobić, abyś poczuł się lepiej? Składnia? Kolego, zacznij od logiki. Przytwczasz moją opinię o karcie i wyłącznie cytujesz połowę. Po drugie źle rozumiesz obecną kartę i starasz się jakaś wizję stworzyć, aby do Twej błędnej ideologii pasowało.

Jednakże jestem ciekaw co jest z moją składnia nie tak, że nie rozumiesz? Ponadto kiedy się oburzyłem? Jak dodam więcej xd xd dr to moja wypowiedź
  • Odpowiedz