jak dobrze że ostatnio za przejście na czerwonym dostałem pouczenie chociaż przez cały czas żartowali że 500 mandatu wypisują czasem trafi się na spoko policjantów (✌゚∀゚)
Ja p------e ile tu jest ludzi bitych przez ojców za najdrobniejsze przewinienia od małego dziecka XDDD inaczej nie da się wytresować tak posłusznego homo sovieticusa
@BeetleJuice: no k---a straszne swiatla to logika i analiza swiatla vs. sytuacja normalnie miedzy czerwonym i pieszym jest 3-4 sekundy przerwy nawet komplety brak optymalizacji czasu zmiany swiatel
@BeetleJuice: buahahahhahaha w Londynie mogę nawet się położyć jak jest czerwone światło na ulicy a i tak policja nic nie zrobi. Polaczki i ich problemy ¯_(ツ)_/¯
@znikam5: Policja w USA: jak dobrze, jesteśmy bezpieczni Ale zes kufa przyklad dal xD. Poszukaj sobie na youtube 15minutowych filmikow o tym jak... przezyc zatrzymanie przez policje na drodze. Tak, przezyc.
@Niebadzlosiem nie no spoko najpierw niech pobłażliwie traktują wejście na czerwonym potem picie potem narko do czasu tragedii a co jeśli by wtargnął i wpadłby na maskę samochodu wszystko fajnie póki nas nie dotyczy
@dwarfguard: Ja zawsze przechodze na czerwonych światłach, pewnie zaraz jakiś białorycerz prawa mnie z----e ale to co czasem się dzieje jest p--------e, nigdy nie będę czekał gdy nic nie jedzie, za długo żyłem w krajach z cywilizowanym prawem.
@KarPaKo: Dokladnie ! Trzmyac za morde, dokrecac srube! Ciasniej ta obroze! Jak te polaki smia miec odrobine wolnosci! Przeciez ten narod to tylko patologia bszmyslna!
@dwarfguard: A jesteś pewien? Bo mam wrażenie, że sobie dopowiedziałeś, a w takich sytuacjach bardzo często kończy się pouczeniem.
Komentarz usunięty przez autora
Ale zes kufa przyklad dal xD. Poszukaj sobie na youtube 15minutowych filmikow o tym jak... przezyc zatrzymanie przez policje na drodze. Tak, przezyc.
XD
Komentarz usunięty przez autora
Komentarz usunięty przez moderatora
https://www.quora.com/Why-is-jaywalking-allowed-in-the-UK