Aktywne Wpisy
wykop +14
Wykopowicze,
zauważyliśmy, że od dwóch dni nie informowaliśmy o niczym pod #wykopchangelog a w tym czasie przybyło kilka zmian, o których warto jednak wspomnieć. A więc zaczynamy! (ง •̀_•́)ง
Co na Wykopie?
W ostatnich dniach pojawiło się kilka drobnych usprawnień, część z nich już zauważyliście. To między innymi:
przywróciliśmy przyznawanie osiągnięć;
- wprowadziliśmy też powiadomienia o nowych osiągnięciach;
- usprawniliśmy tagi autorskie, ich autorzy ponownie będą mogli
zauważyliśmy, że od dwóch dni nie informowaliśmy o niczym pod #wykopchangelog a w tym czasie przybyło kilka zmian, o których warto jednak wspomnieć. A więc zaczynamy! (ง •̀_•́)ง
Co na Wykopie?
W ostatnich dniach pojawiło się kilka drobnych usprawnień, część z nich już zauważyliście. To między innymi:
przywróciliśmy przyznawanie osiągnięć;
- wprowadziliśmy też powiadomienia o nowych osiągnięciach;
- usprawniliśmy tagi autorskie, ich autorzy ponownie będą mogli
mati1990 +23
Komentarz usunięty przez autora
Przypominam, że kierowca Brudzińskiego, który napieprzał przez miasto z prędkością prawie 100 km/h został pouczony. POUCZONY za narażanie na niebezpieczeństwo niewinnych ludzi, w tym dzieci idące do szkoły, matki z wózkami, staruszki. Ten mężczyzna otrzymał mandat – dobra, może popełnił wykroczenie, może powinien poczekać jeszcze dwie sekundy, ale nie naraził absolutnie nikogo poza ewentualnie sobą (chociaż nie naraził nawet siebie, bo wiedział, w jaki sposób odbywa
@Ryonnen:
Widać. Chodzi o ruszające samochody w tym samym kierunku co przejście dla pieszych. Nie ma żadnego wtargnięcia i nie ma kolizji z
Państwo policyjne- palenie kilka metrów od terenu dworca pkp gdzie nie ma żadnych tabliczek z zakazem palenia i granicy gdzie jest teren/ parking dworca. Wykłóciłem pouczenie.
Drugi za
@dwarfguard: A jesteś pewien? Bo mam wrażenie, że sobie dopowiedziałeś, a w takich sytuacjach bardzo często kończy się pouczeniem.
Ale zes kufa przyklad dal xD. Poszukaj sobie na youtube 15minutowych filmikow o tym jak... przezyc zatrzymanie przez policje na drodze. Tak, przezyc.
XD
Komentarz usunięty przez moderatora
https://www.quora.com/Why-is-jaywalking-allowed-in-the-UK
@dwarfguard: Tak mi się coś właśnie z mostem Długim kojarzyło ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Dobrymi rozwiązaniami za to są strefy wyjęte spod tego ograniczenia jak