Aktywne Wpisy

dan-ok +802
Stare- znałem. Karyna Adele zrzuca wagę, robi sie na bóstwo i zostawia wieloletniego męża (z dzieckiem) na rzecz czarnoskórego władcy serc z którym ma budować przyszłość. Po czasie wychodzi ze czarny jegomość pruje inne na boku+ opłaca kochanki i ich rachunki z konta Adele xD.
Uniwersum kazdego szczebla- biała karyna zostawia normalnego chłopa z którym ma rodzinę dla władcy sawanny po czym zostaje ostro wyrolowana.
#p0lka #kobiety #
Uniwersum kazdego szczebla- biała karyna zostawia normalnego chłopa z którym ma rodzinę dla władcy sawanny po czym zostaje ostro wyrolowana.
#p0lka #kobiety #
źródło: 000LBJDBR8R8VNOH-C124
Pobierz
HardWax +190

źródło: comment_9a96RjIFDeIqwhWvqLdOpqYwhK5fpB2i.jpg
Pobierz@dwarfguard: Czyli wlazł na czerwonym, może mandat go nauczy.
@dwarfguard: czekaj bo się zgubiłem...
Gościu wszedł na pasy, jak samochodu ruszały... znaczy się wtargnął na jezdnię
Gościu wszedł na pasy, przed zielonym światłem... dla samochodów? Wtargnął na jezdnię. Dla pieszych? Wtargnął na jezdnię.
Bo jak na chwilę obecną, to obie opcje oznaczają, że mandat dostał z dobrego powodu.
Jeju jak mnie to w tym kraju drażni że jak jakiś przepis jest bez sensu to i tak bezmyślnie trzeba karać!!
Prosta sytuacja - zakaz picia piwa w parku.
a)siedzi sobie parka na ławce piją po piwku, czilują , uśmiechają się i normalnie gadają, 0 syfu wokół nich.
b) siedzi sobię patusiarnia wszędzie fajki, puszki, butelki ogólnie syf i drą
@BeetleJuice: całe szczęście, że taki groźny przestępca dostał nauczkę
Komentarz usunięty przez autora
Komentarz usunięty przez autora
U nas nigdy nie będzie dobrze, jeszcze inny p0lak @BeetleJuice przyklaskuje dzielnej policji xD