Aktywne Wpisy
silnikAtrakcyjny +204
Niepojęte jest dla mnie jak mieszkając w b0lzce w XXI wieku można narzekać na upały. Są różne zdobycze techniki klima, wentylatory,przewiewne ubrania, lodówki z zimnymi napojami a i tak znajdą się tacy co umierają bo olaboga 30 stopni jest przez dwa tygodnie. Ile tej pory roku które względnie można nazwać w tym kraju latem mamy? 2-3 miesiące. Cała reszta to chlapa, szarówka, ciemności, ciągły deszcz. Ale hehe wystarczy się ciepło ubrać. Latem
KosmicznyPaczek +445
https://allegro.pl/oferta/rekawica-szczotka-do-czesania-siersci-psa-kota-7744007122
kuwety minimum 2, tak serio sam łapałem karpia na to kiedyś
miska i ze 2 miski do wody, a najlepiej poidełko
żarcie koniecznie bez zbóż, polecam Purizon
żwir do dopasowania, ale cats best, który można spuszczać w kiblu jest chyba najlepszy
dobrej jakości szczotka
warto mieć zapas smakołyków, antihairballi, kociej trawy i kocimiętki
zabawki, drapaki i legowisko wedle kota, mój to woli drzwi od jelcza zamiast najlepszej
@Azulana: jedzenie
Pierze się, pierze.
Ze smakołyków mojej starszej kocicy najlepiej idzie surowe mięso z obiadu, może w tę stronę pójdę?
Zabawki w swoim czasie, póki co zobaczę jak kociak będzie się sprawował. Dopóki się nie obkupię będzie musiał się zadowolić kulkami papieru i szmatką na sznurku. Generalnie chyba nie ma tendencji do drapania mebli (bardziej kanapa