Aktywne Wpisy
kaszaamanna +1338
Niestety ten wpis jest najgorszy ze wszystkich ale czuję się zobowiązany dla użytkowników którzy nas wspierali aby dokończyć historię..
Nie udało nam się, moja żona przegrała walkę z chorobą odchodząc w wieku 30 lat na moich rękach.. teraz jakoś trzeba przeżyć ostatnie pożegnanie i potem próbować stanąć na nogi dla córki.
Serdecznie dziękuję jeszcze raz za okazane wsparcie, pomoc i modlitwę. Szczerze to docenialiśmy.
Prośba
Nie udało nam się, moja żona przegrała walkę z chorobą odchodząc w wieku 30 lat na moich rękach.. teraz jakoś trzeba przeżyć ostatnie pożegnanie i potem próbować stanąć na nogi dla córki.
Serdecznie dziękuję jeszcze raz za okazane wsparcie, pomoc i modlitwę. Szczerze to docenialiśmy.
Prośba
źródło: image_picker_45AC021C-D8A9-4C7C-827A-BAC7D3D7FC96-10832-0000012E030976FA
Pobierz
nie_umiem_inwestowac +210
źródło: 1000005415
Pobierz

Autor: Eric Trax: https://www.facebook.com/Eric-Trax-167670136660216/
Model w skali 1:17, jeździ, skręca, podnosi cięgła i ma działający WOM.
No i ma instrukcję, zrobiona przeze mnie :)
#lego #legotechnic #longerowemodele #traktorboners #chwalesie #modelarstwo
źródło: comment_Whj9zPFuJDxnU5JuD3NoJHw8TKRXKA5O.jpg
Pobierzźródło: comment_JtvWpEd44rdZQGddAnRxTqej6wBWXk8f.jpg
Pobierzźródło: comment_TpJkTkuqC8vtfCgTYJRkkY8puBOQGUyR.jpg
Pobierz@Mroczny_Pyton: On wygląda jeszcze lepiej w wersji z pomalowanymi felgami:
źródło: comment_zovKKeiHI7W0BH29jh1300I6D8z5XIxx.jpg
PobierzLiczę, że sam się kiedyś za to będę mógł na poważnie zabrać i dołączyć do społeczności, ale budżet nie pozwala i jeszcze przez jakiś czas pozwalał nie będzie. Póki co w wolnej chwili nabieram sprawności w posługiwaniu się oprogramowaniem.
@Mroczny_Pyton: Ja zacząłem bawić się w Stud.io 2.0 i powiem Ci, że rozważę zmianę softu z LDrawa, jeśli będzie wsparcie dla robienia kabli i węży, bo ma niezły renderer :)
źródło: comment_L5X3whbs7cKOhPTispc3D7BZtEzpnTey.jpg
Pobierz@Mroczny_Pyton: Ale nie będzie dostawać aktualizacji, bo autor nie żyje.
źródło: comment_0h4yXXI0qdbfGEcEoxadUeCh8y9ICddG.jpg
Pobierz