Mirki, załamka..... odnośnie tego wpisu sprzed miesiąca tu dotycąca najbardziej #!$%@? firmy na mojej budowie dziś stało się coś co mnie dobiło juz kompletnie... Kotłownia Wiatrołap Wiatrołap-Salon Garaż Brama Brama Brama
@zly_wuj przed wylewką była ale na samym nabitym powietrzem, poza tym póki nie było pieca to wszystko było inaczej podłączone. Druga próbę powinni zrobić po podłączeniu do pieca czegonie zrobili. . Z taką niezaciśniętą złączka wytrzymało to 3 miesiące zanim puścilo całkiem. Pech taki że w sobotę byłem cały dzień na budowie a to stało się dopiero w nocy
@tepiciel_absurdow To jak to inaczej nazwać skoro zostawili niezaciśniętą złączkę?
Kotłownia
Wiatrołap
Wiatrołap-Salon
Garaż
Brama
Brama
Brama
A tutaj przyczyna
Ja #!$%@? co za #!$%@?. Użeranie się z kimś i na koniec jeszcze taka #!$%@?. 8m3 wody poszło. Nie wiem co mam z tym zrobić.
#!$%@? w ogóle nie zacisnęli tej złączki, była tylko włożona i powoli się osuwała. Jakby tego było mało to leciała gorąca woda! (╯︵╰,)
Ktoś wie jak to osuszyć? Podłogówkę włączyłem, reku chodzi na 60%. Nie wiem czy jest woda w styropianie, jak jest to co z tym zrobić?
EKOFRONT Gabriel Janowski
Kłaj 391
32-015 Kłaj
NIP: 7343085979
Siedziba firmy:
ul. Płk. Stanisława Dąbka 17
30 - 732 Kraków
N I E P O L E C A M!!!!!!
Puszcze #!$%@? z torbami
#budujzwykopem #januszebudownictwa ##!$%@? ##!$%@? #corobic #janusze #budownictwo #budowadomu #budowa #pytanie #pytaniedoeksperta #kiciochpyta
@tepiciel_absurdow To jak to inaczej nazwać skoro zostawili niezaciśniętą złączkę?