Wpis z mikrobloga

Mirki, ja teraz w zupełnie innym temacie niż rajdy. Mam dla Was pierwszy teledysk moich przyjaciół - zupełnie nowy zespół, stworzony z pasji i dzięki niej. To takie trochę połączenie Tulii (bez 'wygładzenia' głosów;-), rocku i folku - wyjątkowego, bo mało znanego - spod Babiej Góry. Dajcie znać co sądzicie - jak się podoba, wykopcie

#muzyka #folklor #rock
gabrally - Mirki, ja teraz w zupełnie innym temacie niż rajdy. Mam dla Was pierwszy t...
  • 101
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

via Wykop Mobilny (Android)
  • 9
@gabrally: twór ciekawy ale nie wybitny.
Pan od miksu do kamieniołomu na tydzień ale ma wrócić bo zmontował.
Pan raper zje śniadanie i nie słucha Akurat "do prostego człowieka" przed nagraniem swojego materiału bo styl znajdzie własny z takim zapleczem.
Dziewczyny jebutnie dobrze w ten typ muzyki bo nie skręca uszu od nasiłębedezawodziła.
Gitarzyści wincyj Was tam bo tło to dzieci w szkole malują a nie wiosło ciumka.
Perkusista weźmie i
  • Odpowiedz
Fajne wokale, na początku mi siedziało, ale później wszedł ten pseudo rap i czar prysł. Trochę kijowy mix ogólnie i zbyt montonne po minucie. Props za to co robicie, ale niech ten kto mixuje trochę bardziej popracuje nad robotą.
  • Odpowiedz
Mi się podoba, ale wokal niewyraźnie słychać.

@MrRoboot: @gabrally: też bym chętnie słyszał wokal wyraźniejszy, może głośniejszy niż teraz, nie wiem jak się to poprawnie w utworach robi, ale tu jest źle. ;)
  • Odpowiedz
@gabrally: Dziewczyny super, Pan wokalista gorzej :P (albo to ze sobą nie współgra), poza tym skopany mastering, ledwo słychać wokal ( ͡° ʖ̯ ͡°) ale nawet fajne, będę obserwował i trzymał kciuki :)
  • Odpowiedz
Całkiem fajne to, z przyjemnością wysłuchałem. Co do uwag, to wyżej wykopowicze napisali chyba wszystko. Mnie też nie do końca podobał się gostek, już nie tyle chodzi o dykcję, ale wg mnie jest jakiś problem z timingiem, w wejściach, potem jest lepiej. Panie, fajne głosy i brzmienie, podoba mi się to, ale faktycznie bardzo ciężko zrozumieć je, jakbym słuchał muzyki ukraińskiej, bądź bałkańskiej, w języku , którego w ogóle nie znam. Wiem,
  • Odpowiedz