Wpis z mikrobloga

@Shishu: co to zmieni jak ci go pokażę, pytam poważnie, no normalnie widnieje na nim cena 86.60 euro, jeszcze głupi ja zapłaciłem w PLN mimo że da się w euro podobno płacić i nie trzeba po ich z------m kursie
  • Odpowiedz
@Jurigag: ech, dobra, strata czasu. idź z biletem do kasy i tam się dowiaduj, a nie zadajesz tu durne pytania nie podając żadnej informacji, ja nie mam czasu na wróżenie z gwiazd.
  • Odpowiedz
@Shishu: XDDDDDD no to chcę ci właśnie pomóc, tylko powiedz mi co ci muszę podać, nie wiem po co ci zdjęcie, mogę ci podać potrzebne informacje
  • Odpowiedz
@Jurigag: bo na bilecie może być inna oferta wbita lub możesz mieć bilet + reservation, jest wiele możliwości. Wrzuć zdjęcie biletu (zamazany nr biletu i kasa wydania).

Na bilecie masz mnóstwo oznaczeń które wpływają na cenę biletu.
  • Odpowiedz
jeszcze głupi ja zapłaciłem w PLN mimo że da się w euro podobno płacić i nie trzeba po ich z------m kursie

@Jurigag: nie można płacić w Euro. Cena jest wyrażona w Euro, płatność jest zawsze w PLN liczone po kursie kolejowym.
  • Odpowiedz
@gumpa_bobi: tak ogólnie to mam to gdzieś że taka cena, stać mnie w sumie ale po prostu w---------e to jest że nie da się nigdzie znaleźć takiej informacji rzetelnej skąd się ona wzięła
  • Odpowiedz
@Jurigag: nie ma różnicy w cenie między wagonem przedziałowym, a bezprzedziałowym. babka sprzedała Ci normalny bilet międzynarodowy, a nie ten z oferty o której piszesz wyżej. Oferta, do której zalinkowałeś nazywa się Cena Relacyjna, a bilet z tej oferty masz załączony niżej. Dlatego prosiłem Cię o zdjęcie biletu. Tu masz jeszcze link do samej oferty:

https://www.intercity.pl/pl/dokumenty/Oferty%20promocyjne/Oferta%20relacyjna%20Polska%20-%20Czechy%20PKP%20-%20CD.pdf
Shishu - @Jurigag: nie ma różnicy w cenie między wagonem przedziałowym, a bezprzedzia...

źródło: comment_c0e93RUpfcRf5FWP5rMnaUoouDUWjkLz.jpg

Pobierz
  • Odpowiedz
@Jurigag: obydwoje, to że sprzedała Ci bilet normalny, a nie z oferty promocyjnej nie znaczy, że sprzedała go dobrze czyli innymi słowy możesz podejść do kasy i go wymienić, ale z drugiej równie dobrze możesz pojechać na tym co Ci sprzedała.
  • Odpowiedz