Aktywne Wpisy
mirko_anonim +18
✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Przez prawie 3 lata byłem samotny. Wcześniej dwa nieudane związki. Najpierw z borderką, a potem z taką manipulatorką, która prawie nabawiła mnie problemów psychicznych i kompletnie mnie zniszczyła. Z racji, że mam już prawie 27 lat i mieszkam w małej miejscowości wybór padł na portale randkowe i jednym słowem to jest dramat. Pary mialem, ale 90% par to osoby z nadwagą, często bardzo dużo.
Zdesperowany samotnością, zacząlem wybierać te
Przez prawie 3 lata byłem samotny. Wcześniej dwa nieudane związki. Najpierw z borderką, a potem z taką manipulatorką, która prawie nabawiła mnie problemów psychicznych i kompletnie mnie zniszczyła. Z racji, że mam już prawie 27 lat i mieszkam w małej miejscowości wybór padł na portale randkowe i jednym słowem to jest dramat. Pary mialem, ale 90% par to osoby z nadwagą, często bardzo dużo.
Zdesperowany samotnością, zacząlem wybierać te
wonsz1 +510
Obecnie bawiłam się w picrelu
#kiciochpyta #grafika
Polecam ukraść Adobe, porządna firma + milion poradników. (I da się równiutko)
Nie można kraść, to grzech
Oraz dziękuję za mądre opinie :3
@Odczuwam_Dysonans: Corel to gówno jakich mało. Jakbyś spędził tyle czasu poprawiając projekty zrobione w tym szajsie do druku miałbyś podobne zdanie.
@chlopiec_kolejne_drzwi standardem jest Adobe Illustrator, jednak jego wielka sukcesywna konkurencja to Affinity Designer który jest do niego bardzo podobny, a licencja w promocji jest do kupienia za 180 PLN, bez promo jakieś 50 PLN więcej. Co do Corela, jest intuicyjny i ma wiele fajnych rozwiązań do pracy jednak jeśli mówimy o przyszłości grafiki to ja nie
@sorasill: True.
BTW: wczoraj oddawałem materiały do zrobienia pieczątek, pytam w czym to chcą. Odpowiedź - w corelu. Mówię, że nie mam, może być svg albo pdf. A oni - to w jotpegu prosimy...
Idź se w Corelu pomaluj, moja rada. Profesjonalne narzędzie dla takich mądrych głów jak Ty.