Aktywne Wpisy

TheTostu +238
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

MonazoPL +64
Ruszamy z kolejnym #rozdajo – wygraj kartę podarunkową do Allegro o wartości 100 zł!
Aby wziąć udział w konkursie, zaplusuj ten wpis oraz w komentarzu krótko odpowiedz na pytanie konkursowe: Jeśli wygrasz, na co wydasz (lub do czego dołożysz) to 100 zł? ( ͡~ ͜ʖ ͡°)
––––––––––––––––––––––––––––––
Aby wziąć udział w konkursie, zaplusuj ten wpis oraz w komentarzu krótko odpowiedz na pytanie konkursowe: Jeśli wygrasz, na co wydasz (lub do czego dołożysz) to 100 zł? ( ͡~ ͜ʖ ͡°)
––––––––––––––––––––––––––––––
źródło: promocje bankowe monazo
Pobierz

![Need for Speed: Most Wanted | Historia NFS #9 [ARHN.EU]](https://wykop.pl/cdn/c3397993/ab19792bebcd9b2fc9ed1202381d41fdc01a7736e0fdb038401678a2f3efcd28,q80.jpg)
Mylisz się. Turbolapitaliści, Turbokuce, kuce, korwinowcy nie uważają że jak wprowadzą niższe podatki to zaczną dostawać więcej hajsu od Janusza Prezesa, tylko wierzą że jak będą niższe podatki to pokonają zbrodniczy komunistyczny system który ciemięży biedny polski naród. Dla nich obniżenie podatku jest celem samo w sobie, mają w dupie skutki jakie
Poza tym omijasz istotę problemu. Nie da się całkowicie pozbyć się Januszy, oni są, byli i będą. Można co najwyżej ograniczyć opłacalność bycia Januszem... Bo obecnie Janusz, który zna już
@NaczelnyWoody:
1. likwidacja podatków dochodowych i barier gospodarczych
2. państwo nie inwigiluje w dochody i zmniejsza ingerencję w rynek, w efekcie stajemy się europejskim rajem podatkowym
3. zwala się do nas milion firm
@Lorne: Wykwalifikowani pracownicy to jedno a robole których jest większość to drugie xD
ja wiem, że ty jako właściciel przedsiębiorstwa byś z---------ł charytatywnie dla dobra klientów i pracowników, ale wyobraź sobie, że pracodawca tak samo jak pracownik chce zarobić jak najwięcej i dać od siebie jak najmniej
@NaczelnyWoody: jakby obniżyć koszty (nie koszta) zatrudnienia pracownika to zwiększyła by się ilość etatów do zapełnienia co podniosło by wartość pracowników na rynku pracy
źródło: comment_Pz121cq239rPNAvwskf5eJNKwCFpZYpK.jpg
Pobierz@miljondolcow Dlaczego? W mojej wypowiedzi najbardziej chodziło mi o to, że pracodawcy obecnie zatrudniający na czarno często dają takie same stawki jak inni na rynku pracy w tej samej branży i umożliwienie im tego prawnie doprowadziło by do katastrofy i zwiększenia takiej tendencji, korzystają po prostu z tego że pracownik nie ma