Aktywne Wpisy
dowujawafla +224
Vladimis +78
K---a jak żyć w tym kraju.
Moja matula kupiła używane auto i przez to, że jeszcze było ubezpieczone na poprzedniego właściciela to ubezpieczalnia nie poinformowała o końcu OC a jej się miesiące pomyliły i cyk będzie 8600 cebulionów kary, czyli ""2 miesiące minimalnej" a w realiach praktycznie 3 bo podatki.
Kobieta która przez całą karierę kierowcy w najgorszym wypadku przytarła lakier albo doprowadziła do małego wgniecenia dostaje większą karę od kogoś kto
Moja matula kupiła używane auto i przez to, że jeszcze było ubezpieczone na poprzedniego właściciela to ubezpieczalnia nie poinformowała o końcu OC a jej się miesiące pomyliły i cyk będzie 8600 cebulionów kary, czyli ""2 miesiące minimalnej" a w realiach praktycznie 3 bo podatki.
Kobieta która przez całą karierę kierowcy w najgorszym wypadku przytarła lakier albo doprowadziła do małego wgniecenia dostaje większą karę od kogoś kto
#bekazkatoli #heheszki #gif
I cyk co łaska 3000 zł za egzorcyzm ( ͡º ͜ʖ͡º)
Komentarz usunięty przez autora
A ja jestem niewierzący, ale uważam to za super pomysł. Fajne urozmaicenie zazwyczaj nudnej mszy, a i widać, że wierni zadowoleni xD Może dzięki takim zabiegom zwiększa się frekwencja na zebraniach? Sam z ciekawości bym poszedł zobaczyć.
@iAmTS: Ile raz trzeba tłumaczyć, że badania dot. wody święconej były robione na podstawie tych miseczek co wiszą przy drzwiach kościoła jakkolwiek się one nazywają. Wynik nie jest zaskakujący, bo wszędzie gdzie ludzie wkładają ręce jest brudno.
Woda w tym baniaku to najprawdopodobniej woda z kranu, nad którą kapłan się pomodlił. Znajdziesz w niej to co w wodzie z kranu.