Wpis z mikrobloga

@kulass:

Przez skrajne poglądy w tym wypadku mam na myśli skrajnie lewicowe poglądu

Co to sobie te skrajnie lewicowe poglady, mam wrażenie że o dwóch różnych tagach mówimy. Ostatnim prawdziwym lewakiem był @Ryu
  • Odpowiedz
Co to sobie te skrajnie lewicowe poglady, mam wrażenie że o dwóch różnych tagach mówimy. Ostatnim prawdziwym lewakiem był @Ryu

@yuim: Nie zgodzę się, border alien, glosnik, lavie i ten gościu co miał avatar kung fu pandy to były całkiem skrajne przypadki.
  • Odpowiedz
. Z użytkownikami takimi jak ty @Lipathor, @k1fl0w @lakukaracz_ myślę że bez problemu byśmy się dogadali przy piwie a ostateczna konkluzja takiego spotkania była by taka, że nasze poglądu nie różnią się tak drastycznie jak by to mogło wyglądać przez pryzmat naszej aktywności na wykopie.

@kulass: problem pojawia się taki, kto zapłaci za to p--o, tutaj moja propozycja ( ͡° ͜ʖ ͡°)

Dziesięciu facetów poszło na
  • Odpowiedz
@yuim: Nie wiem jak to dobrze w słowa obrać, skrajnie lewicowe poglądy to nie było dobre sformułowanie, w sumie to bardziej chodzi mi osoby którym ideologia odbiera możliwość spróbowania zrozumienia drugiej strony. Jak też wcześniej pisałem to akurat nie jest zarzut wobec Ciebie.
  • Odpowiedz
problem pojawia się taki, kto zapłaci za to p--o, tutaj moja propozycja ( ͡° ͜ʖ ͡°)

@k1fl0w: hehe ( ͡° ͜ʖ ͡°) W tym wypadku to ja powinienem zapłacić za p--o, bo teoretycznie ja was zapraszam, ewentualnie każdy płaci za swoje.
  • Odpowiedz
ja tam wobec prawicy mam jeden zarzut - za slabo odcinacie się od głupot prawaków. Czy to dlandoraźnej korzyści bycia po jednej stronie barykady czy z innych powodow - nie wiem. Za przykład niechnposłuży niedawny ban dla Strzelca Kurpiowskiego i czikapu.

@Lipathor: To jest chyba największa bolączka prawej strony, nie potrafimy skutecznie odciąć się od patologi, która u "nas" występuje.
  • Odpowiedz
@kulass: no to bardzo ciekawe co piszesz, bo to zjawisko jest wielokrotnie bardziej nasilone u konserw i jakoś to Ci nie przeszkadza. Spróbuj kiedyś podyskutować ze swoimi kolegami z tagu przedstawiając inny punkt widzenia niż prawacki mainstream.
  • Odpowiedz
Spróbuj kiedyś podyskutować ze swoimi kolegami z tagu przedstawiając inny punkt widzenia niż prawacki mainstream.

@kulass tylko potem zawołaj, bo to może być ciekawe do poczytania :)
  • Odpowiedz
@yuim: Sami mnie w ich sidła wpychacie :) Skrytykuje jakiś post #bekazkatoli to z automatu robicie ze mnie katola, Skrytykuje post krytyczny wobec PiS jestem zaraz nazwany PiSowcem itd. A najczęściej moja krytyka wynika głównie z tego że takie ataki jakie części z was stosuje przynoszą więcej negatywnych skutków niż pozytywnych. Np o obecnie z chęcią krytykował bym zachowanie Rabieja bo uważam że to co robi przyniesie negatywne
  • Odpowiedz
@sikejsikej: Ryczej nie mam wycentrowanych poglądów, ale staram się nie utożsamiać z żadną z grup. W obu stronach jest coś co mnie wkurza, obie strony też popełniają te same błędy. Jednym z największych błędów obu stron to brak umiejętności przyznania się do błędów ( ͡° ʖ̯ ͡°)

Edit,

Aha odniosłem się do tego z lewakiem bo mimo, że staram się unikać #polityka to kilka
  • Odpowiedz