Aktywne Wpisy
Vladimis +192
K---a jak żyć w tym kraju.
Moja matula kupiła używane auto i przez to, że jeszcze było ubezpieczone na poprzedniego właściciela to ubezpieczalnia nie poinformowała o końcu OC a jej się miesiące pomyliły i cyk będzie 8600 cebulionów kary, czyli ""2 miesiące minimalnej" a w realiach praktycznie 3 bo podatki.
Kobieta która przez całą karierę kierowcy w najgorszym wypadku przytarła lakier albo doprowadziła do małego wgniecenia dostaje większą karę od kogoś kto
Moja matula kupiła używane auto i przez to, że jeszcze było ubezpieczone na poprzedniego właściciela to ubezpieczalnia nie poinformowała o końcu OC a jej się miesiące pomyliły i cyk będzie 8600 cebulionów kary, czyli ""2 miesiące minimalnej" a w realiach praktycznie 3 bo podatki.
Kobieta która przez całą karierę kierowcy w najgorszym wypadku przytarła lakier albo doprowadziła do małego wgniecenia dostaje większą karę od kogoś kto
#neuropa #4konserwy #bekazlewactwa #heheszki #humorobrazkowy #polityka
@Sengrod: Op wygrał kolor nicku w licytacji na cel charytatywny.
Co to sobie te skrajnie lewicowe poglady, mam wrażenie że o dwóch różnych tagach mówimy. Ostatnim prawdziwym lewakiem był @Ryu
@yuim: Nie zgodzę się, border alien, glosnik, lavie i ten gościu co miał avatar kung fu pandy to były całkiem skrajne przypadki.
@kulass: problem pojawia się taki, kto zapłaci za to p--o, tutaj moja propozycja ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Dziesięciu facetów poszło na
@k1fl0w: hehe ( ͡° ͜ʖ ͡°) W tym wypadku to ja powinienem zapłacić za p--o, bo teoretycznie ja was zapraszam, ewentualnie każdy płaci za swoje.
@Lipathor: To jest chyba największa bolączka prawej strony, nie potrafimy skutecznie odciąć się od patologi, która u "nas" występuje.
@kulass tylko potem zawołaj, bo to może być ciekawe do poczytania :)
Ale niestety brakuje mi umiejętności perswazji aby wpłynąć na takich dzbanów.
@sikejsikej: że ja lewak? Spoko, dla ciebie mogę być i lewakiem ¯\_(ツ)_/¯
Edit,
Aha odniosłem się do tego z lewakiem bo mimo, że staram się unikać #polityka to kilka