Aktywne Wpisy
Vladimis +192
K---a jak żyć w tym kraju.
Moja matula kupiła używane auto i przez to, że jeszcze było ubezpieczone na poprzedniego właściciela to ubezpieczalnia nie poinformowała o końcu OC a jej się miesiące pomyliły i cyk będzie 8600 cebulionów kary, czyli ""2 miesiące minimalnej" a w realiach praktycznie 3 bo podatki.
Kobieta która przez całą karierę kierowcy w najgorszym wypadku przytarła lakier albo doprowadziła do małego wgniecenia dostaje większą karę od kogoś kto
Moja matula kupiła używane auto i przez to, że jeszcze było ubezpieczone na poprzedniego właściciela to ubezpieczalnia nie poinformowała o końcu OC a jej się miesiące pomyliły i cyk będzie 8600 cebulionów kary, czyli ""2 miesiące minimalnej" a w realiach praktycznie 3 bo podatki.
Kobieta która przez całą karierę kierowcy w najgorszym wypadku przytarła lakier albo doprowadziła do małego wgniecenia dostaje większą karę od kogoś kto
#neuropa #4konserwy #bekazlewactwa #heheszki #humorobrazkowy #polityka
Niech cię bóg pokara
@ks2m: z neuropa czy z mema, bo nie mam pewności o co ci chodziło ( ͡° ͜ʖ ͡°)
ale wiesz, że różnica między prawicowcem a prawakiem jest taka sama, jak między kibicem a kibolem?
@utopjec: Tak, dlatego "prawaków" jest w cudzysłowie, a zostało tak użyte ze względu na to że neuropa lubuje się we wrzucaniu prawicowców do jednej szuflady z prawakami.
@yuim: Chciałem tylko się trochę pośmiać w te piękne sobotnie południe, wybacz mi nie chciałem was orać ani ranić( ͡° ͜ʖ ͡°)
@kulass: przyznam, że trudno czasem rozróżnić, zwłaszcza, że rzadko spotyka się, by prawicowcy z Rigczem dystansowali się wobec pelikanów, co robią szambo na głównej, pewnie boją się, że zostaną wyzwani od lewaków ( ͡° ͜ʖ ͡°)