Aktywne Wpisy
1dlaczegoja1 +5
#slubodpierwszegowejrzenia
Viola powinna zostać ekspertką. Czego ta Karolina właściwie chce od Kołcza? Co on takiego zrobił? Że powiedział "starajmy się dobrze wypaść w programie"? To taki grzech? Na jakiej podstawie sądzicie, że poszedł do programu po zasięgi? Gdyby Karolina chciała z nim być to myślę że byliby małżeństwem i za 20 lat. I też powiedzielibyście że on tylko udaje i wcale nie chce żony?
Prawdę mówiąc, Kołcz jest jedynym sensownym
Viola powinna zostać ekspertką. Czego ta Karolina właściwie chce od Kołcza? Co on takiego zrobił? Że powiedział "starajmy się dobrze wypaść w programie"? To taki grzech? Na jakiej podstawie sądzicie, że poszedł do programu po zasięgi? Gdyby Karolina chciała z nim być to myślę że byliby małżeństwem i za 20 lat. I też powiedzielibyście że on tylko udaje i wcale nie chce żony?
Prawdę mówiąc, Kołcz jest jedynym sensownym

astin +97
Jakim cudem klub ze striptizem wykorzystuje płytę Rynku do rozłożenia dywanu i barierek zapraszających do klubu? xD
#wroclaw
#wroclaw
źródło: Zdjęcie z biblioteki
Pobierz

@rasmor: Zapobieganie takim zamachom to:
- odpowiednie służby
- rozbrojenie atmosfery strachu przed muzułmanami, którą nakręcają konserwatywni populiści
Komentarz usunięty przez autora
@johny-kalesonny Hmm czyli jak muzułmanie robią zamach to robią go przez atmosferę strachu przed Europejczykami nakręcana przez islamskich populistow? Argument o strachu nigdy do mnie nie przemawiał. Raczej nie można odczuwać strachu jeśli chce się zrobić taki zamach.
@przesympatyczny_pan: A jeśli część populacji kraju jest za przyjmowaniem imigrantów z określonych kultur... dlaczego by swoich obywateli po prostu nie posłuchać?
Jak muzułmanie robią zamach, to robią to z propagandy konserwatywnych imamów.
Jak biali robią zamach w meczecie, to robią to z propagandy konserwatywnych populistów.
Czego tutaj nie
@johny-kalesonny To mnie zadziwia szczególnie bo miałem NZ za kraj o łagodnym, tolerancyjnym społeczeństwie. Nawet chrześcijańskie tradycje to tam w oparciu o protestantyzm więc łagodniejsze niż katolickie. Dlatego tak mnie ten zamach zdziwił. Widać miałem błędny obraz NZ.
dawanie wiary w cokolwiek napisanego przez „anona” z 4chana
(-‸ლ)
Komentarz usunięty przez moderatora