Wpis z mikrobloga

@JohnMatrix: @Kalypsoo: A mi brakuje nadal jednej rzeczy. Zawsze pokazują, że kierowca dodaje trochę gazu, dlaczego hamulce są pokazywane tak, jakby za każdym razem były wciskane do oporu? Przecież wiadomo, że czasem tylko się muśnie hamulec. Tego mi bardzo brakuje, chciałbym na grafikach widzieć, w którym momencie kierowca zaczyna odpuszczać i robi np. trail braking. Nawet jeśli byłaby to prowizorka, byłby to fajny detal.
  • Odpowiedz
@JohnMatrix: jak dla mnie zupełnie nie potrzebne są te paseczki i mapka jest za duża (plus ten kwadrat z oznaczeniem zakrętu). Niby wszystkie informacje są klarowne ale mi to ogranicza pole widzenia z onboard,a a najfajniejsze jest w onboardach to co z nich widać, nie koniecznie te wszystkie informacje.
  • Odpowiedz
@yeradd: kolejny panel dla debili z usa. jesli jezdzi sie setki kolek w weekend chyba widac po czasie, po krajobrazie ktory zakret i w jakim miejscu toru znajduje sie bolid. moze bedzie wersja harcldcore bez dodatkowych atlasow polozenia geograficznego toru na ekranie
  • Odpowiedz
@KOXsu: no właśnie mapka totalnie bezużyteczna, ale właśnie domyślam się, że to dla ludzi nie znających torów. To niech będzie ale jakaś jak najmniejsza, a nie na pół ekranu.
  • Odpowiedz
@yeradd: to niech se wydrukuje i przyklei na tv i markerem znaczy gdzie bolid jest szybciej sie nauczy toru. jesli nie zna ktos toru to wspolczuje. nie bedzie wiedzial w ktorym momecie wyprzedzanie bedze
  • Odpowiedz
@CherryCz0pek: co serio zwracasz uwagę na to gdzie się znajduje ta kropeczka? Wgl mówi ci coś ta mapka? Przecież tor chyba powinno się pamiętać z tego jak wygląda na prawdę, a nie na pomazane jakieś szlaczki na biało.
  • Odpowiedz