Aktywne Wpisy
szymski1 +59
Dowiedziałem się jak nazywa się taki dziwny fenomen którego ja i niektóre osoby czasami doświadczają podczas zasypiania. Głównie doświadcza się tego w dzieciństwie, ale u mnie również pojawia się teraz chociaż już nie tak często.
Prawdopodobnie u większości ludzi tego doświadczających, w tym u mnie, objawia się to specyficznym uczuciem występującym podczas gdy leżymy w łóżku w ciemności przez jakiś czas, a całość trwa tylko kilka sekund. Ciężko to komuś opisać, chodzi
Prawdopodobnie u większości ludzi tego doświadczających, w tym u mnie, objawia się to specyficznym uczuciem występującym podczas gdy leżymy w łóżku w ciemności przez jakiś czas, a całość trwa tylko kilka sekund. Ciężko to komuś opisać, chodzi
sawardega +78
Na live zapomnialem powiedziec ktoreo kontach na wykopie ludzi z fame np. RafDan to pracownik Boxdela mysle ze sami szybko namierzycie :D
#famemma
#famemma
Robi śniadanie dla żony,bo zawsze narzeka ze ona musi robić.Armagedon w kuchni ze głowa mała.Ale cierpliwie gotuje,smaży,sprząta po wszystkim itp
Żona wstaje
"Kochanie zrobiłem śniadanie"
-"nie jestem głodna"
#!$%@? wszystko do śmietnika
Księżniczka 10 minut później robi sobie sama śniadanie.
Dziękuje Ci kochanie za cudowne rozpoczęty dzień.
Kocham Cię
#logikarozowychpaskow #zwiazki #gownowpis
Ogólnie jak o tym usłyszałam to pizgłam XDDD najlepsze ze ona wcale nie zalowala
A tak na temat - ja nie wiem gdzie takie #!$%@? rozowr znajdujecie xD wyglafa na to ze jest na ciebie wkurzona ale po cichu
Komentarz usunięty przez autora
Imo przesada ale w sumie smieszne, jak to wspominaja to wszyscy sie smieja oprocz jego zony ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Jakbym za każdym razem robiła taką aferę jak nie zapytam tylko zrobię jedzenie,a okazuje się, że mąż akurat nie jest głodny i zje dopiero za godzinę czy dwie to dawno byśmy byli po rozwodzie.
Jak dzieci, szkoda gadać
Dokladnie, zachował sie jak typowa baba xD robienie szopek i teatrzyków
Komentarz usunięty przez moderatora
@aqq123: Lol, serio, i kto tu jest pasywno-agresywny? Też nie jestem głodna jak wstaję rano, dopiero po mniej więcej pół godzinie nabieram apetytu. Nie wiedziałam że to powód do wkurzania się o_O