Wpis z mikrobloga

Człowiek wstaje rano.Ogarnia się.
Robi śniadanie dla żony,bo zawsze narzeka ze ona musi robić.Armagedon w kuchni ze głowa mała.Ale cierpliwie gotuje,smaży,sprząta po wszystkim itp
Żona wstaje
"Kochanie zrobiłem śniadanie"
-"nie jestem głodna"
W-------m wszystko do śmietnika

Księżniczka 10 minut później robi sobie sama śniadanie.

Dziękuje Ci kochanie za cudowne rozpoczęty dzień.
Kocham Cię

#logikarozowychpaskow #zwiazki #gownowpis
  • 123
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Hedage:

Co Wam do tego?

Skoro ktoś dzieli się swoimi historiami na forum publicznym to powinien być przygotowany na komentarze i opinie, również negatywne.

Kraj pieprzonych komunistów.

Rozumiem, że wg Ciebie o OPie dobrze albo wcale? Popatrz, to tak jak o KC za komuny którą rzekomo chcesz zwalczać.
  • Odpowiedz
@zakowskijan72:

Skoro ktoś dzieli się swoimi historiami na forum publicznym to powinien być przygotowany na komentarze i opinie, również negatywne.

Ty piszesz tak jakby to, że wywalił żarcie miało być głównym tematem całej
  • Odpowiedz
To TO powinno być przedmiotem dyskusji

@Hedage: Kolego, ale dlaczego chcesz mówić innym o czym powinni dyskutować? Ktoś tu pisał o komunizmie niedawno, a teraz chce decydować o czym powinno się pisać. Nie dostrzegasz w tym pewnej ironii?

• Odpowiedz
@cimeria_skonana: Wy wszystkie działacie w ten sposób? Nie ma już normalnych dziewczyn? Nie można po prostu powiedzieć jak coś jest nie tak? Moja była to samo. Wszystko ok? Tak. Przytulisz się? Nie.

Takie kur&a wstydliwe jesteście czy o co chodzi? Z odkrywania co facet zrobił nie tak robicie jakąś grę? "A dobrze mu tak, niech myśli co przeskrobał!". Skąd Wy bierzecie te pomysły w ogóle, z bravo girl?
  • Odpowiedz
Czyli ja jako przeciwnik komunizmu mam się godzić na komunistyczne zachowania?

@Hedage: Jedyne komunistyczne zachowania przejawiasz Ty, sprzeciwiając się wyrażaniu przez innych ludzi opinii na temat wpisu OPa.
  • Odpowiedz
chciałyby za OPa decydować co zrobić z jedzeniem

@Hedage: Wyrażają opinie na temat działań OPa. Tylko tyle. OP napisał, że wyrzucił jedzenie. Inni napisali, że postąpił głupio/niedojrzale/impulsywnie. Ty zaś w imię walki z komunizmem chcesz propagować lewicowe poklepywanie się po plecach, w ramach którego na zachodzie już nie można powiedzieć o grubasie, że jest gruby, bo go to urazi.
  • Odpowiedz
@zakowskijan72: A ja tylko wyrażam opinię o tych ludziach. I według Ciebie moje wyrażanie opinii to komunizm, ale ich wyrażanie opinii już nie, bo cytuję, "JEDYNE komunistyczne zachowania przejawiasz Ty", tak?

Tu nie chodzi o to, że go krytykują, tylko ZA CO. Zaraz go wypytają co było na śniadanie, bo może nie daj boże MIĘSO! Spalić mięsożercę, tylko weganizm! Albo może im się nie spodoba praca w której pracuje. Albo
  • Odpowiedz
@zakowskijan72: A tak z ciekawości. Czy jeśli w Polsce wprowadzono by komunizm, to byłbyś przeciwko? Bo z tego co mówisz, to sprzeciw wobec komunistów też byłby komunizmem - w końcu chciałbyś narzucić im swoje poglądy i odciągnąć ich od ich własnych, przez co sam stałbym się komunistą. Zabawne, nie?
  • Odpowiedz
I według Ciebie moje wyrażanie opinii to komunizm, ale ich wyrażanie opinii już nie, bo cytuję, "JEDYNE komunistyczne zachowania przejawiasz Ty", tak?

@Hedage: Tak, bo Ty chcesz ograniczyć to wyrażanie opinii, a nie oni. Więc moja opinia o Twojej opinii jest taka, że chcesz wprowadzić cenzurę, która jest nieodłącznym czynnikiem lewicowej polityki.

Zaraz go wypytają co było na śniadanie

Ucieczka w hipotetyzowanie na temat 'co by było gdyby' jest kolejną cechą lewicy,
  • Odpowiedz
@zakowskijan72: Ograniczałbyś prawo komunistów do wprowadzania komunizmu? Tak czy nie, krótka piłka. Zgodnie z Twoją logiką jeśli tak, to byłbyś komunistą.

Wypunktowałem komunistyczne komentarze i przez to zrobiłeś ze mnie komunistę. Ergo walczący z komunizmem jest według Ciebie komunistą.

Wiesz co Ci odpowiem? Nie ma wolności dla wrogów wolności. Pozdrawiam.
  • Odpowiedz
@MolibdenowyTadeusz: chamówą jest powiedzenie: "nie jestem teraz głodny", ale nie jest nią jebniecie focha i wyrzucenie wszystkiego do śmietnika?
Jeśli mówisz to w normalny sposób, bez pretensji to co w tym chamskiego?
Właśnie dlatego zawsze wolę zapytać męża czy jest już głodny, a nie robić i dziwić się, że nie zjada od razu, bo sama nie lubię jak ktoś we mnie na siłę jedzenie wciska, kiedy nie mam ochoty.
Ile
  • Odpowiedz