Człowiek wstaje rano.Ogarnia się. Robi śniadanie dla żony,bo zawsze narzeka ze ona musi robić.Armagedon w kuchni ze głowa mała.Ale cierpliwie gotuje,smaży,sprząta po wszystkim itp Żona wstaje "Kochanie zrobiłem śniadanie" -"nie jestem głodna" W-------m wszystko do śmietnika
Księżniczka 10 minut później robi sobie sama śniadanie.
Dziękuje Ci kochanie za cudowne rozpoczęty dzień. Kocham Cię
@aqq123: po co plaszczysz sie przed suka? Widocznie cos jej sie nie podoba wiec Cie szybko podsumowala. Jak ja takich kvrew nienawidze. Uciekaj jesli mozesz.
@Hedage: Kolego, ale dlaczego chcesz mówić innym o czym powinni dyskutować? Ktoś tu pisał o komunizmie niedawno, a teraz chce decydować o czym powinno się pisać. Nie dostrzegasz w tym pewnej ironii?
@cimeria_skonana: Wy wszystkie działacie w ten sposób? Nie ma już normalnych dziewczyn? Nie można po prostu powiedzieć jak coś jest nie tak? Moja była to samo. Wszystko ok? Tak. Przytulisz się? Nie.
Takie kur&a wstydliwe jesteście czy o co chodzi? Z odkrywania co facet zrobił nie tak robicie jakąś grę? "A dobrze mu tak, niech myśli co przeskrobał!". Skąd Wy bierzecie te pomysły w ogóle, z bravo girl?
@zakowskijan72: Czyli ja jako przeciwnik komunizmu mam się godzić na komunistyczne zachowania? Nieźle. A Korwin pewnie jako przeciwnik demokracji nie powinien startować w wyborach. Give me a break.
@Hedage: Wyrażają opinie na temat działań OPa. Tylko tyle. OP napisał, że wyrzucił jedzenie. Inni napisali, że postąpił głupio/niedojrzale/impulsywnie. Ty zaś w imię walki z komunizmem chcesz propagować lewicowe poklepywanie się po plecach, w ramach którego na zachodzie już nie można powiedzieć o grubasie, że jest gruby, bo go to urazi.
@zakowskijan72: A ja tylko wyrażam opinię o tych ludziach. I według Ciebie moje wyrażanie opinii to komunizm, ale ich wyrażanie opinii już nie, bo cytuję, "JEDYNE komunistyczne zachowania przejawiasz Ty", tak?
Tu nie chodzi o to, że go krytykują, tylko ZA CO. Zaraz go wypytają co było na śniadanie, bo może nie daj boże MIĘSO! Spalić mięsożercę, tylko weganizm! Albo może im się nie spodoba praca w której pracuje. Albo
@zakowskijan72: A tak z ciekawości. Czy jeśli w Polsce wprowadzono by komunizm, to byłbyś przeciwko? Bo z tego co mówisz, to sprzeciw wobec komunistów też byłby komunizmem - w końcu chciałbyś narzucić im swoje poglądy i odciągnąć ich od ich własnych, przez co sam stałbym się komunistą. Zabawne, nie?
I według Ciebie moje wyrażanie opinii to komunizm, ale ich wyrażanie opinii już nie, bo cytuję, "JEDYNE komunistyczne zachowania przejawiasz Ty", tak?
@Hedage: Tak, bo Ty chcesz ograniczyć to wyrażanie opinii, a nie oni. Więc moja opinia o Twojej opinii jest taka, że chcesz wprowadzić cenzurę, która jest nieodłącznym czynnikiem lewicowej polityki.
Zaraz go wypytają co było na śniadanie
Ucieczka w hipotetyzowanie na temat 'co by było gdyby' jest kolejną cechą lewicy,
@zakowskijan72: Ograniczałbyś prawo komunistów do wprowadzania komunizmu? Tak czy nie, krótka piłka. Zgodnie z Twoją logiką jeśli tak, to byłbyś komunistą.
Wypunktowałem komunistyczne komentarze i przez to zrobiłeś ze mnie komunistę. Ergo walczący z komunizmem jest według Ciebie komunistą.
Wiesz co Ci odpowiem? Nie ma wolności dla wrogów wolności. Pozdrawiam.
@MolibdenowyTadeusz: chamówą jest powiedzenie: "nie jestem teraz głodny", ale nie jest nią jebniecie focha i wyrzucenie wszystkiego do śmietnika? Jeśli mówisz to w normalny sposób, bez pretensji to co w tym chamskiego? Właśnie dlatego zawsze wolę zapytać męża czy jest już głodny, a nie robić i dziwić się, że nie zjada od razu, bo sama nie lubię jak ktoś we mnie na siłę jedzenie wciska, kiedy nie mam ochoty. Ile
Robi śniadanie dla żony,bo zawsze narzeka ze ona musi robić.Armagedon w kuchni ze głowa mała.Ale cierpliwie gotuje,smaży,sprząta po wszystkim itp
Żona wstaje
"Kochanie zrobiłem śniadanie"
-"nie jestem głodna"
W-------m wszystko do śmietnika
Księżniczka 10 minut później robi sobie sama śniadanie.
Dziękuje Ci kochanie za cudowne rozpoczęty dzień.
Kocham Cię
#logikarozowychpaskow #zwiazki #gownowpis
Skoro ktoś dzieli się swoimi historiami na forum publicznym to powinien być przygotowany na komentarze i opinie, również negatywne.
Rozumiem, że wg Ciebie o OPie dobrze albo wcale? Popatrz, to tak jak o KC za komuny którą rzekomo chcesz zwalczać.
@aqq123: och jaki ty jesteś stanowczy i wielki xD Roszczeniowiec, robisz coś non-profit to nie oczekuj, że się spodoba wszystkim xd
Ty piszesz tak jakby to, że wywalił żarcie miało być głównym tematem całej
@kwiati: Klasyczna gadka. Bo nie ma jebniętych różowych. A jak zdradza to też miała powód itd.
@Hedage: Kolego, ale dlaczego chcesz mówić innym o czym powinni dyskutować? Ktoś tu pisał o komunizmie niedawno, a teraz chce decydować o czym powinno się pisać. Nie dostrzegasz w tym pewnej ironii?
Takie kur&a wstydliwe jesteście czy o co chodzi? Z odkrywania co facet zrobił nie tak robicie jakąś grę? "A dobrze mu tak, niech myśli co przeskrobał!". Skąd Wy bierzecie te pomysły w ogóle, z bravo girl?
@Hedage: Jedyne komunistyczne zachowania przejawiasz Ty, sprzeciwiając się wyrażaniu przez innych ludzi opinii na temat wpisu OPa.
@Hedage: Wyrażają opinie na temat działań OPa. Tylko tyle. OP napisał, że wyrzucił jedzenie. Inni napisali, że postąpił głupio/niedojrzale/impulsywnie. Ty zaś w imię walki z komunizmem chcesz propagować lewicowe poklepywanie się po plecach, w ramach którego na zachodzie już nie można powiedzieć o grubasie, że jest gruby, bo go to urazi.
Tu nie chodzi o to, że go krytykują, tylko ZA CO. Zaraz go wypytają co było na śniadanie, bo może nie daj boże MIĘSO! Spalić mięsożercę, tylko weganizm! Albo może im się nie spodoba praca w której pracuje. Albo
@Hedage: Tak, bo Ty chcesz ograniczyć to wyrażanie opinii, a nie oni. Więc moja opinia o Twojej opinii jest taka, że chcesz wprowadzić cenzurę, która jest nieodłącznym czynnikiem lewicowej polityki.
Ucieczka w hipotetyzowanie na temat 'co by było gdyby' jest kolejną cechą lewicy,
Wypunktowałem komunistyczne komentarze i przez to zrobiłeś ze mnie komunistę. Ergo walczący z komunizmem jest według Ciebie komunistą.
Wiesz co Ci odpowiem? Nie ma wolności dla wrogów wolności. Pozdrawiam.
Jeśli mówisz to w normalny sposób, bez pretensji to co w tym chamskiego?
Właśnie dlatego zawsze wolę zapytać męża czy jest już głodny, a nie robić i dziwić się, że nie zjada od razu, bo sama nie lubię jak ktoś we mnie na siłę jedzenie wciska, kiedy nie mam ochoty.
Ile