Wpis z mikrobloga

Podoba mi się jak ta d--a od 100rajstop czalendż pisze jakieś rzeczy o tych rajstopach. SOM FAJNE, ROZCIONGLIWE, TROCHE SIE ZAWIODŁAM CENĄ, ALE OGUNIE FAJNE I LUBIE. Takie pudrowanie syfa, że niby wcale nie chodzi o atencję i poszerzanie zastępu orbiterów, tylko o quality content na temat jakości odzieży XD
  • 50
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Lil_young: pisze te opisy bo po prostu są osoby które kupują potem te same modele rajstop sobie lub swoim różowym ;) a jest to dość istotna informacja czy rozmiar jest odpowiedni czy nie. Pytałam kilkukrotnie czy nie zrezygnować z opisów i za każdym razem ponad 300 osób pulsowało komentarz żeby pisać opisy i dawać linki do nich.
  • Odpowiedz
@MatiOfficial Dokładnie tak. Od razu na #czarnolisto ten arencyjny chlew. Mało tego, coraz więcej zielonek, od 15 minut konto i od razu #pokazmorde albo coś. Ostatnio jedna od razu, bez przypału zapytała "który fajniejszy stanik" i w------a c--e do zdjęć... Wiesz co jest...
  • Odpowiedz
@Lil_young: Z mojego punktu widzenia jako różowego, to właśnie robi fajny content, bo można znaleźć nowe modele rajstop albo zobaczyć jaką mają wytrzymałość ¯\_(ツ)_/¯ Z tego co widziałam, to właśnie niebiescy częściej mają ból d--y o nią, a to już o czymś może świadczyć.
  • Odpowiedz
@Lil_young: No jak masz skomleć na mirko że jakiś content ci sie nie podoba to chyba lepiej dać go sobie na czarną i mieć spokój, tak jakbyś oglądał w tv dwie godziny film i cały czas mówił że c-----y.
  • Odpowiedz