Aktywne Wpisy
kricalke 0
Niby mówią ze ciężko jest byc mega brzydka kobieta przy tym co teraz oferuje medycyna estetyczna, natomiast ja żeby pozbyć się swoich defektów jaka jest cofnięta szczeka potrzebuje ok. 15 tysięcy na aparat nosząc go z 2 lata a potem poddać się operacji na cofnięta szczękę. To jest według mnie niewykonalne, skad mam mieć tak duże pieniadze? #depresja
Praca zdalna dla jełopa bez umiejętności i kwalifikacji SZUKAJ
#przegryw
#przegryw
zakaz handlu? niedziele się powinno spędzać czas z rodziną. Małżeństwa homoseksualne? chłopak dziewczyna normalna rodzina. Aborcja? nie, nawet jeśli będzie ci groziła śmierć. Ubierasz się inaczej niż ja/masz inną opinię niż ja? upokorze cię i zbesztam. #!$%@? jak ja nienawidze mentalności tego narodu
#bekazpodludzi #bekazprawakow
@UmciaGumcia: aha
taki pościk napisany pod jakąś tezę?
a w ogóle po #!$%@? #!$%@? się w nasze życie? ja chcę mieć zakaz w niedzielę, a ty mi się z butami #!$%@? w mój zakaz
xD
@UmciaGumcia: Bo to moje plemię i jego członkowie będą się zachowywali według wzorca, który wyznaję, bo inaczej przestanę się z nimi identyfikować, plemię upadnie a ja będę się bać. Typowy dla konserwatyzmu wzorzec zachowania, zresztą nikt tego nie ukrywa bo od tego właśnie konserwatyzm ma swoją nazwę - ostrożność ze zmianami, trzymanie się starego porządku, bezpieczeństwo plemienia, nawet
@Pie_Man "Popieram zamordyzm, no chyba że dotyczy i mnie" ( ͡° ͜ʖ ͡°)